Viime vuosina erilaiset ruokahybridit ovat tulleet todella suosituiksi – cronitsista pizzaburgeriin löytyy vaikka minkälaisia eri ruokalajejaa yhdistäviä kombinaatioita. Tällä hetkellä kulovalkean tavalla leviävä uusi trendi on sushihybridit, jotka saavat veden herahtamaan kielelle!

1. Sushiburgeri

2. Sushidonitsi

3. Sushipizza

4. Sushiburrito

Kuva, jonka @nymeriaandfang julkaisi

5. Sushitako

6. Sushikakku

Kuva, jonka Sushi (@thesushigallery) julkaisi

Lähde: Buzzfeed

Rakastuminen on yksi parhaita tunteita maailmassa ja Disneyn ajaton klassikkoelokuva Kaunotar ja Kulkuri henkii vahvasti rakastumisen tunnetta. Tällä videolla kaksi marsua elävöittävät tunnettua kohtausta, jossa koirat syövät spagettia. Klikkaa kuvaa ja ihastu!

Tämä Pentatonixin esitys on herkkä, koskettava, voimakas ja mahtipontinen. Musiikkivideo on kuvattu aavikolla, jotta ihmisten huomiot kiinnittyvät vain kauniiseen musiikkiin ja yhtyeen jäseniin. Tätä kappaletta kuunnellessa hymy saattaa nousta kasvoille ilman mitään sen kummallisempaa syytä. Kyyneleenkään vierähtäminen poskelle ei varmasti olisi sen erikoisempi reaktio.

Katso kaunis esitys ja jaa se ystävällesi, joka arvostaa tämänkaltaisia esityksiä.

Saara Aalto on päässyt Iso-Britannian X Factorissa 10 parhaan laulajan joukkoon. Hän on oli kahdessa aiemmassa livelähetyksessä pudotusuhan alla, sillä jostain syystä Saaran upeat esitykset eivät olleet keränneet niin paljon ääniä.

Saara toivoo kuitenkin, että hänen onnensa kääntyy tämän mahtipontisen ja hieman humoristisen esityksen avulla. Ja niinhän se kääntyi, sillä Saara pääsi tällä järisyttävän hienolla esityksellä suoraan yleisöäänillä jatkoon.

Tuomarit olivat esityksestä täysin lumoutuneita ja kehuivat sen kirjaimellisesti maasta taivaisiin.

Koirien on jo pitkään tiedetty vaistoavan asioita huomattavasti paremmin kuin ihmisten. Tämän tytön tarina on erittäin surullinen ja koskettava. Nora kuoli aivohalvaukseen 5 kuukauden ikäisenä. Perheen mäyräkoirat eivät koko sinä aikana liikkuneet pois hänen läheltään.

Koirat olivat aivan tytön vieressä, kun hän oli hereillä, nukkui tai lepäsi. Äidin mukaan tyttö vaikutti iloiselta koko lyhyen elämänsä ajan. Noralla oli koko ajan turvallinen ja läheinen olo, kun hän sai olla koirien ja muun perheen ympäröimänä.