18-vuotias Madeline Stuart on haaveillut jo pitkään mallin urasta. Vaikka malleina ei usein nähdäkään ihmisiä, joilla on Downin syndooma, niin kerta se olisi ensimmäinenkin. Madeline haluaa olla malli oireyhtymästä huolimatta.

Hänen tarinansa on saanut paljon positiivista huomiota, ja ihmiset eri puolilta maailmaa kannustavat Madelinea jatkamaan unelmansa tavoittelemista. Rohkea nuori nainen onkin ottanut perheensä avustuksella upeita mallikuvia itsestään ja toivoo, että ne olisivat avain uusille mahdollisuuksille.

 

Madeline haluaa tavoitella mallin uraa Downin syndroomasta huolimatta.

 

Uimista ja tanssimista rakastava Madeline oli turhautunut ylimääräisistä kiloistaan, joten hän laihdutti äitinsä kannustamana yli 20 kiloa.

Painon pudottamisen myötä hänen itsetuntonsa koheni ja hän sai rohkeutta mallikuvien ottamiseen.

Madeline on saanut paljon positiivisia kommentteja sosiaalisessa mediassa, ja monet lehdet ovat jakaneet hänen inspiroivan tarinansa.

Madeline on upea ja rohkea nainen, joka pääsee vielä pitkälle uskomattoman asenteensa ansiosta.

Lähde: Facebook

Jerusalemissa työskentelevä 45-vuotias luennoitsija Sydney Engelberg tuli yhdessä yössä tunnetuksi ympäri maailmaa. Siihen tarvittiin vain yksi pieni ymmärtäväinen teko.

Sydney oli pitämässä luentoa organisaatiokäyttäytymisestä, kun erään opiskelijan lapsi alkoi itkeä eikä lopettanut sitä äidin rauhoittelusta huolimatta. (Mainittakoon tässä vaiheessa Sydneyn painottaneen sitä, että lapset saavat tulla mukaan luennoille ja niitä saa rintaruokkia.) Äiti oli nolostuneena lähdössä luokkahuoneesta pois, kun opettaja nappasi itkevän lapsen syliinsä ja jatkoi oppitunnin loppuun kiinnittämättä sen kummemmin huomiota tilanteeseen.

Nolostunut opiskelija oli poistumassa luokkahuoneesta, kun luennoitsija otti itkevän lapsen syliinsä ja jatkoi opetusta kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Sydney on itse neljän lapsen isä ja viiden lapsen isoisä.

Hän on sitä mieltä, että opettamisessa on kyse muustakin kuin kuivien faktojen luettelemisesta – nimittäin arvoista –

ja että kenenkään naisen ei pitäisi joutua valitsemaan lapsen ja opiskelun väliltä.

Lähde: Facebook / Yahoo

Yhdysvaltalainen nainen halusi adoptoida koiran. Sellaisen koiran, joka oikeasti tarvitsee kotia. Hän alkoi käydä läpi löytöeläinkoteja, ja yhdessä niistä hän tapasi Daisyn. Koira oli lopetusuhan alla, koska kukaan ei halunnut adoptoida sitä sen hassun näköisen purennan ja epämuodostuneiden etujalkojen takia. Naisen mielestä koiralla oli kuitenkin suloinen luonne, sisukas asenne ja todella valloittava hymy. Naisen mielestä koira oli täydellinen juuri sellaisena kuin se on.

Daisy sai kodin naisen luota. Koska koiran etujalat olivat epämuodostuneet, se tarvitsi pyörätuolia liikkuakseen. Daisy oli kuitenkin jo pienestä asti tottunut pyörätuoliin ja tepasteli sillä sujuvasti eteenpäin.

Nainen halusi jakaa Daisyn tarinan muistuttaakseen ihmisiä siitä, että kodittomia koiria on surullisen paljon joka puolella maailmaa. Koiria lopetetaan jatkuvasti vain sen vuoksi, ettei sopivaa kotia ole löytynyt tarpeeksi nopeasti. Daisyn omistaja kehottaakin ihmisiä antamaan kodin sellaiselle koiralle, joka sitä kaikista eniten tarvitsee.

 

 Lähde: Facebook, underbiteunite.com

Tämä hämmentynyt pieni taapero saa kokea uuden makuelämyksen, kun äiti päättää antaa ruoaksi avokadoa. Lapsen ilmeestä näkee, että tuo pehmeä ja suhteellisen neutraalin makuinen hedelmä ei miellytä sitten yhtään. Jopa “pieni” järkytyksen pilkahdus heijastuu vauvan silmistä.

Tästä linkistä lisää hauskoja ilmeitä, kun lapset maistavat sitruunaa elämänsä ensimmäisen kerran.

Jos saisit mahdollisuuden kurkata tulevaisuuteen, niin kurkkaisitko? Haluaisitko nähdä, miltä oma puolisosi tulee näyttämään 90-vuotiaana?

Kolmekymppiset Kristie ja Tavis ovat menossa naimisiin kuukauden sisällä. Ennen häitään he saivat mahdollisuuden nähdä, miltä toinen tulee näyttämään viisi-, seitsemän- ja yhdeksänkymppisinä. Taitavat maskeeraajat toteuttivat pariskunnan ikääntymisen, eikä rakastunut pari voinut välttyä kyyneliltä.