Pikkuruinen pupujussi nimeltä Pigi on innokas mansikoiden ja kirsikoiden ystävä. Ruokailuhetki menee vaaleaturkkisella kanilla hieman sotkuiseksi ja karvapallo näyttääkin verenhimoiselta lihansyöjältä.

Harva asia maailmassa on yhtä sulonen kuin koira, joka unissaan vispaa jalkojaan, tuhisee ja äännähtelee. Mutta miksi ne tekevät niin?

 

Kuva, jonka @anbervoets julkaisi

 

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun tutkimus esittää, että koirat näkisivät unia ihmisten tavoin.

“Kun koirat ääntelevät, tai niiden silmäluomet ja lihakset liikkuvat, ne näkevät syvää REM-unta, aivan kuten ihmisetkin”, kertoo eläinlääkäri Jodi Thompson DoveLewisin eläinsairaalasta. “Niiden murinat ja ulinat voivat hyvinkin vastata ihmisten tapaa puhua unissaan.”

 

Mutta mistä koirat voisivat nähdä unta?

Ne todellisesti näkevät unta tavallisesta koiran arjesta, kirjoittaa Stanley Coren Psychology Today -artikkelissaan. Hän kirjoittaa tutkijoiden huomanneen, että eri rotuiset koirat tekevät unissaan roduilleen ominaisia tehtäviä.

Corenin mukaan keskikokoinen koira alkaa uneksia noin 20 minuuttia nukahtamisen jälkeen. Muutoksen huomaa, kun hengitys muuttuu pintapuoliseksi ja epäsäännölliseksi. Voit siis seurata helposti myös oman koirasi uneksimista!

Suloista, eikö totta?

Lähde: The Dodo

Internet on hullaantunut Twitter-käyttäjä teenybiscuitin hassunhauskoista kuvagallerioista. Yhtäläisyydet eläimen ja sattumanvaraisen ruoan tai kodintavaran kanssa hymyilyttävät takuuvarmasti!

1.

2.

3.

4.

Joskus sitä haluaisi käpertyä kerälle ja vain nukkua pitkään. Marutaro on pikkuinen siili, jonka elämää varmasti moni kadehtii. Se on niin söpö, että sitä tekisi mieli silittää ja laittaa taskuun. Katso tästä 17 suloista kuvaa ja anna hyvän mielen virrata ylitsesi.

1.

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

Maru on Scottish Fold -rotua oleva japanilainen julkkiskissa, jonka videot YouTubessa ovat keränneet yli 300 miljoonaa näyttökertaa – eikä mikään ihme, sillä Maru on mielettömän hurmaava, hupsu ja karismaattinen kolli.

Maru tunnetaan erityisesti rakkaudestaan pahvilaatikkoihin. Oli laatikko kuinka pieni tahansa, Maru tahtoo sinne sisälle. Oletko sinä jo tutustunut Maru-kissan videoihin?