Koirat osaavat yllättää omistajansa älykkyydellään. Ne voivat usein vaikuttaa viattomilta, mutta kuka tietää millaisia kujeita niiden päässä oikein liikkuu.

Tämä humoristinen video kertoo mäyräkoirasta, joka on keksinyt tavan saada ruokaa aina tarvittaessa. Koira on keksinyt, että se voi siirtää kellon viisareita hieman eteenpäin, jotta ruoka-aika koittaa nopeammin.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Meillä kaikilla on asioita, jotka aiheuttavat vilunväristyksiä ja painajaisia. Toiset pelkäävät esimerkiksi korkeita paikkoja tai vaikkapa hämähäkkejä, kun taas toiset pieniä jyrsijöitä kuten hamstereita tai rottia.

Koirat ovat yleisesti ottaen melko ennakkoluulottomia ja uteliaita eläimiä. Kaikissa tapauksissa asia ei ole kuitenkaan näin – sillä esimerkiksi tämä koira pelkää kuollakseen hamstereita.

Perhe oli hankkinut kotiinsa hamsterin, jonka he halusivat esitellä myös koiralle.

Koira ei ollut perheenlisäyksestä kuitenkaan niin onnellinen kuin olisi aluksi voinut kuvitella.

Kissat ovat kotieläiminä melko itsenäisiä ja älykkäitä. Kissoilla on tapana toimia oman mielensä mukaan, joka minun mielestäni on yksi niiden viehettävimmistä piirteistä.

Kissat viihtyvät lajitovereidensa kanssa – syynä on luultavasti se, että ne voivat hieroa toisiaan mielensä mukaan.

Nämä kaverukset ovat keksineet oivan tavan, jolla he pitävät toisensa rentoutuneina. Kaverukset hierovat toisiaan vuorotellen ja ainakin toinen karvaturreista näyttäisi nauttivan tilanteesta kaikin siemauksin.

Onneksi omistaja kuvasi hellyyttävän tilanteen videolle.

Ystävyys on asia, jota jokainen ihminen ja myös eläin kaipaa elämäänsä.

Rotu, sukupuoli, laji tai ulkonäkö eivät ole este eläinten väliselle ystävyydelle – tämä on asia, josta ihmisetkin voisivat ottaa opikseen.

Videolla näet ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, jotka lämmittävät mieltä kummasti.

Ps. muista jakaa video parhaalle ystävälle!

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka kokevat kovia mahdollisten tapaturmien ja onnettomuuksien aikana. Eläimet saavat ikävistä kokemuksista traumoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen elämään.

Mike Thawley työskentelee palomiehenä ja hän on ihmisten lisäksi pelastanut myös lukuisia eläimiä. Mike oli eräänä päivänä joutunut työpäivänsä aikana pelastamaan sairaan koiranpennun, joka oltiin sidottu ulos ja jätetty sateeseen. Kukaan ei ollut piitannut koiranpennusta ja se oli käytännössä oman onnensa nojassa.

Vastuullinen palomies ei kuitenkaan suostunut jättämään koiraa yksin. Mike tarjosi koiranpennulle ruokaa ja rakkautta, jota se kaipasi kipeästi.

Chunkieksi nimetty koiranpentu vietiin eläinten turvakotiin. Eläin oli kuitenkin todella masentuneen oloinen, kun Mike lähti pois paikan päältä.

Tarina ei kuitenkaan pääty vielä tähän, sillä Mike päätti adoptoida Chunkien perheensä luokse.

Voit katsoa koskettavan tarinan alapuolelta!