Lelupingviini keikkuu, ääntelee ja liikkuu patterin voimalla keskellä lattiaa. Pieni mäyräkoira astelee lähemmäs katsomaan, että mitäs täällä tapahtuu. Koira hämmentyy kaverista sen verran, että sen on pakko vetää kunnon juoksuhepulit ja käydä (täysillä!) jokaisessa huoneessa hakemassa vähän lisäenergiaa. Suloista.

Muistatko ihanan iloisen Aladdinin? Tai John Smithin, joka nappasi itselleen Pocahontasin? Entä hirviön, joka muuttui takaisin ihmiseksi, kun Belle rakastui siihen. Näille lapsuudesta tutuille mieshahmoille lisättiin vähän tukkaa ja silmämeikkiä, leukaa kavenettiin ja huulia punattiin. Avot! Niistä tuli kauniita naisia.
 

Lähde

Dubai Fountain on maailman suurin koreografiallinen suihkulähde-esitys. Suihkulähteitä on 275 metrin pituudelta ja vesi suihkuaa parhaimmillaan 150 metrin korkeuteen. Esityksessä käytetään yli 6,000 valoa ja 25 värillistä projektoria luomaan näyttävän shown.

Videolla nähdään yksi upea Dubai Fountain -esitys. Taustalla soi kappale ”Baba Yetu”.

Lääkärileikkejä, sitomista, käsirautoja, rooliasuja ja mitä kaikkea! Meillä jokaisella on fantasiamme. Fantasia on siitä kiva juttu, että se on aina täydellinen. Joskus, kun haaveita lähtee toteuttamaan, homma ei menekään ihan just niin kuin on ajatellut.

Tässä listattuna 10 fantasiamielikuvaa ja sitten alapuolella näkyy, miten asiat todellisuudessa usein menevät.

 

1. Seksikkään tankotanssiesityksen vetäminen

 

2. Kymppikerho-fantasia

 

3. Uniformu-fantasia

4. Ryhmäseksiähaaveet

 

5. Kuumaksi ja salaperäiseksi vampyyriksi pukeutuminen

 

6. Millaisen hoitajan hoiviin toivoo pääsevänsä sairaalassa

 

7. Seksiä rannalla, grrrr

 

8. Kermavaahdolla leikkiminen

 

9. Sitomisleikit miehen näkökulmasta

10. Seksikkäät roolileikkiasut

Monella tulee eteensä joskus romanttinen kosinta, jossa pyydät tai tulet pyydetyksi toisen aviopuolisoksi. Yleensä kosinta on kauan harkittua ja sisimmissään molemmat tietävät, että vastaus tulee olemaan myönteinen.

Videolla mies aikoi kosia tuoretta tyttöystäväänsä vain 3 kuukauden seurustelun jälkeen. Kaikki ei mennytkään niin kuin elokuvissa, sillä nainen antoi rukkaset koko täyden ostoskeskuksen edessä, missä ihmiset olivat kerääntyneet katsomaan tätä näyttävää tapahtumaa.