Transformers -elokuvista tutun kaunottaren, Megan Foxin, uskotaan olevan nyt raskaana. Uusimman Star Magazine -lehden mukaan, tähti olisi odottamassa ensimmäistä lastaan miehelleen Brian Austin Greenille.

”He ovat juuri saaneet tietää asiasta ja ovat todella innoissaan” lähde kertoo. Megan ja Brian ovat yrittäneet pitää tiedon asiasta vain perheiden ja ystävien keskuudessa, mikä on tuottanut vaikeuksia, sillä he ovat todella innoissaan lapsen tulosta.

Megan Fox ja Brian Austin Green ovat olleet naimissa vuodesta 2010 lähtien  ja Megan on toimittanut siitä lähin äitipuolen  virkaa Brianin 10-vuotiaalle pojalle, Kassiukselle.

10-vuotta täyttävä Summer Up – festivaali on varmistanut Mohombin esiintymään heinäkuussa Lahdessa!
Viime vuonna Lloyd Banksin kiinnittänyt Summer Up – festivaali on kaksipäiväinen, kävijämäärältään Suomen suurin vuosittainen urbaanin musiikin festivaali, joka järjestetään heinäkuussa.

Afrikkalais-ruotsalainen Mohombi nousi suuren yleisöön tietoisuuteen hitillään Bumpy Ride vuoden 2010 kesällä, ja hittiputkea ovat jatkaneet muunmuassa kappaleet Dirty Situation ja In your head. Mohombi on työskennellyt monien kansainvälisten tähtien, kuten Pitbullin, Nellyn sekä Akonin kanssa.

Odotellessasi itse tapahtumaa, hanki kesäfiilistä kuuntelemalla Mohombin Coconut Tree!

6. – 7. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät myös mm. GG Caravan ja Cheek.

Thaimaassa kuvatussa videossa elefantti hauskuuttaa pariskuntaa uskomattomilla taidoillaan. Elefantti nimittäin näppäilee ja leikkii Samsung Galaxy Note laitteella kuin vanha tekijä.

Elefantti muun muassa tanssii musiikin tahtiin, jonka itse laittoi soimaan, selailee valokuvia, piirtää, soittaa kitaraa sekä lopuksi hieluttaa vielä kärsäänsä näkemiin merkiksi.

Videon lisääjän mukaan video on täysin aito, eikä se sisällä tehostekuvia, eikä piiloleikkauksia. Kyseessä on vain harvinaisen viisas yksilö.

Nuori oopperaa laulava duo hämmästytti katsojia urakalla Britannian Talentin karsinnoissa. Ennen esitystä monet katsojat, sekä tuttu tuomarikasvo, Simon Cowell, eivät vaikuttaneet kovin luottavaisilta tulevan esityksen suhteen. Mutta kun 17-vuotias Jonathan ja 16-vuotias Charlotte aloittivat laulamisen, monella katsojalla oli itkussa pidättämistä. Duo nimittäin kuulostaa käsittämättömän hyvältä. Tuomari Simon Cowell kuvailee Jonathanin ääntä erinomaiseksi, sekä lupailee tämän olevan tulevaisuuden tähti.

Jonathanilla on ollut koko ikänsä ajan itsetunto-ongelmia kokonsa takia ja hänestä huomaa, että ihmisteen eteen meneminen ei ollut nytkään helppoa. Laulaessaan hän on kuitenki omassa elementissään, vaikkakin pieni jännitys paistoi esityksen aikana hänestä. Ehkäpä Talentin tuoman julkisuuden kautta, hän pystyy samaan itseluottamuksensa takaisin ja ihmiset hyväksyvät hänet juuri sellaisena kun hän onkin.

 

Videopalvelu Dailymotioniin ladattu video herättää mielipiteitä internetissä.

Videolla mies esittelee tyhjän, rutatun juomatölkin, jonka jälkeen taikominen alkaa.
Purkin korjaaminen ensimmäisenähän ei ole temppu eikä mikään, entäs sitten sen sulkeminen? Puhumattakaan siitä, että täyttäisi suljetun, tyhjän tölkin nesteellä vain pitämällä tätä kädessään.

Vai onko video sittenkin vain mainontaa tulevalle juomalle, mitä mieltä sinä olet?