Lähes kaikki naiset meikkaavat ja käyttävät elämänsä aikana meikkeihin monia tuhansia euroja.

Tässä kuvasarjassa venäläinen meikkaaja Vadim Andreev esittelee taitojaan ja loihtii naisista aivan erinäköisiä ihmisiä.

Kuvien lähde: media.englishrussia.com


Pojat saavat usein ryhmissä tyhmiä ideoita, joilla saattaa olla vakavia seurauksia. Tällä videolla pieni poika menee kavereidensa yllyttämänä jäälle hyppimään.

Niin kuin sanonta kuuluu: Joukossa tyhmyys tiivistyy!


Aingeru Carro tietää, kuinka naista kuuluu kohdella ja kosia. Aingeru tapasi Jessy nimisen naisen 11 kuukautta sitten ja he olivat tapailleet muutamia kertoja. Jessy kuitenkin luuli, että Aingeru ei ollut kiinnostunut hänestä ja hän laittoi miehelle viestin, jossa luki ”jumalan siunausta”.

Tämän viestin jälkeen Aingeru vastasi Jessylle ja siitä alkoi rakkaustarina. Pari tapaili ja he rakastuivat toisiinsa 11 kuukauden aikana, jonka jälkeen Aingeru päätti kosia Jessyä elokuvateatterissa.


Tänä päivänä yhä useampi vanhempi kuvaa lastansa ja laittaa videon nettiin kerätäkseen suosiota.

Tällä videolla Leo niminen vauva yrittää väkisin pysyä hereillä äidin kuvatessa. Joissain kohdissa näyttää kuin vauva nukahtaisi, mutta pienen pilkkimisen jälkeen sen pää nousee pystyyn hymyillen.


DRAGON HOUSE-niminen tanssiryhmä näyttää, kuinka tanssitaan robottien lailla. Tanssiesityksen nimi on Illusion of Choice ja musiikki taustalla on Dubsteppiä. Tästä 4 miehen tanssiryhmästä tullaan varmasti tulevaisuudessa kuulemaan vielä lisää!