Etelä-Korealainen 22-vuotias taiteilija Dain Yoon luo uskomattomimmat meikki-illuusiot, jotka olet todennäköisesti koskaan nähnyt. Näissä kuvissa ei ole käytetty Photoshopia – ainoastaan värimeikkejä ja kädentaitoa.

 

Mitä asiaa elämästäsi sinä et haluaisi koskaan unohtaa? Tällä koskettavalla videolla eri-ikäiset Alzheimerin tautia sairastavat ihmiset kertovat muistojaan, joita toivovat, etteivät unohtaisi. Vastaukset tulevat sen kummempia miettimättä, sillä kukapa haluaisi unohtaa lapsensa tai aviopuolisonsa.

Apollo Peak on julkaissut kissojen ”viinin”, jotta sinun ei tarvitsisi enää koskaan juoda yksin.

Ei syytä huoleen – tuotteessa ei nimestä huolimatta ole alkoholia. Varsinaisen viinin tarjoaminen kissalle olisi varsin vastuutonta. Pinot Meow sisältää ainoastaan luomukissanminttua ja vettä, joka on värjätty punajuurella muistuttamaan viiniä.

 

 

Tuote on kissoille ehdottoman turvallinen, vaikka saattaakin aiheuttaa hyvän pöhinän kodin pikku pedolle.

 

 

Mitä mieltä olet – onko kyseessä turhake vai hauska lisä kissaperheen elämään?

 

 

Lähde: Metro

Lukeminen on mainio harrastus, mutta oletko koskaan nähnyt näin montaa miestä uppoutuneena hyvän kirjan pariin? Tämä Instagram-tili on pyhitetty kuumille kundeille, jotka ovat juuri lukemassa. Katso alta kaksitoista täydellistä kuvaa ja jaa älykkyyden ilosanomaa eteenpäin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On olemassa ihmisiä, joiden kengät eivät koskaan likaannu. Jos kuitenkin kuulut siihen toiseen ryhmään, jonka valkoiset tennarit ovat ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo hieman mustuneet, tämä neuvo on sinulle.

Saat kengistäsi taas valkoisen puhtaat kun sekoitat etikkaa ja ruokasoodaa keskenään lasikulhossa. Käytä hammasharjaa seoksen levittämiseen likaisiin kohtiin. Anna tennareiden levätä puoli tuntia ja huuhtele ne runsaalla vedellä kauttaaltaan.

Kuivuttuaan kengät hohtavat taas valkoisina!

Lähde: Brightside