Ei ole pitkä aika siitä, kun netti räjähti mekosta, joka näytti milloin minkäkin väriseltä. Seuraava haaste on tässä. Kissa kulkee rappusia, mutta mihin suuntaan – ylös vai alas?

Lähde

Kaksi reipasta ja iloista englanninspringerspanielia yrittää saada huksya leikkimään tai ärsyyntymään. Tuloksena syntyy kuitenkin huvittava ulvontakuoro – ensin aloittaa tietysti ulvomisen maailmanmestari husky ja spanielit seuraavat esimerkkiä kunnioittavasti. Lopputuloksena siis kaikki kolme ulvovat täysin päämäärättömästi, kunnes omistaja huomauttaa, että hei kamoon kaverit.

Tästä videosta ei riemua ja sekoilua puutu.

Pihalla oleva uima-allas peitettiin pressulla, ja sekös sai nämä bokserikaverit iloisiksi. Yleensä niiden on enemmänkin pitänyt varoa allasta ja sinne tippumista. Vaan ei enää! Tästä syystä hepulit on täysin ansaittu. Vielä kun tuo vesi roiskuu niin kivasti ympäriinsä. Parasta.

Bulldogin pentu Hazelilla on yleensä vaikeuksia odotella, että emäntä laskee pyykkikorin kädestään. Mutta kun se tapahtuu, Hazel on valmiina. Koira hyökkää viattoman muovikapistuksen kimppuun. Ensin näyttää siltä, että pyykkikori vie voiton, mutta lopulta tämä reipas pentu näyttää sille närhen munat.

Joskus emäntä ei ehdi suojella pyykkejä vaan Hazel hyökkää myös niiden kimppuun…

Miehellä oli takanaan rankka päivä, hän oli surullinen eikä häntä huvittanut jutella koirilleen. Toinen hänen koiristaan, alaskanmalamuutti huomasi, että jokin on vialla. Koira istui isäntänsä työpöydän vierellä ja tuijotti miestä. Kun koira poistui hetkeksi huoneesta, mies kaivoi videokameran ja alkoi tallentaa koiran touhuja.

Ensin koira istuu omistajansa vierellä ja mölisee omiaan. Sitten se tunkee naamansa miehen kainaloon ja lopulta kiipeää tämän päälle. Mieskään ei voi olla enää nauramatta.

Tällaisen jälkeen hirveäkin päivä muuttuu pikkuisen paremmaksi.