Meri on majesteettinen näky — se osaa olla kirjaimellisesti jopa tappavan kaunis. Kaikki elämä on lähtöisin vedestä, jonka seurauksena on luonnollista, että tunnemme suurta kunnioitusta meriämme kohtaan.

Sri Lankan laivastossa työskentelevät merimiehet huomasivat vedessä erikoisen möykyn. He menivät lähemmäksi ja huomasivat, että möykky liikkui ja näytti taistelevan hengestään. Miehet olivat tehneet yllättävän löydön: meressä oli kaksi norsua.

Norsut olivat yrittäneet uida toiselle saarelle, mutta voimakas virta oli vienyt ne mennessään. Valtavat eläimet olivat hengenvaarassa ja ne tarvitsivat ihmisten apua enemmän kuin koskaan.

Pelastusoperaatioon kului useita tunteja, mutta eläimet saatiin lopulta hinattua turvallisesti rannalle. Norsut juoksivat tämän jälkeen takaisin metsään — norsut ovat varmasti ikuisesti kiitollisia ihmisille, jotka pelastivat ne.

Katso upea pelastusoperaatio alapuolelta:

Koirat ja kissat voivat tulla toimeen erinomaisella tavalla. Niiden ystävyys riippuu jonkin verran myös omistajan tilannetajusta. Tietyt koirat tai kissat ovat luonteeltaan aggressiivisempia tai sitten ne haluavat vain nauttia yksin kaikesta huomiosta.

Se, että kissat ja koirat eivät tulisi lainkaan toimeen on kuitenkin täysin väärä olettamus.

Tällä videolla koira saa tavata uuden perheenjäsenensä — kyseessä on pieni ja heiveröinen kissanpentu. En olisi voinut edes toivoa lämpimämpää vastaanottoa!

Koira on kirjaimellisesti todella iloinen ja se heiluttaa häntäänsä kuin viimeistä päivää. Kukapa ei kaipaisi itselleen suloista ja pientä leikkikaveria?

Metsästäjä oli asettunut passiin Indianassa, Yhdysvalloissa. Hän oli aivan hiljaa puskien keskellä, kunnes yllättävä vieras saapui paikalle. Tilanne jäi varmasti miehen mieleen ikuisesti.

Joe Pople, Leon Champine ja Corey Cook olivat metsästämässä kalkkunoita, kun he saivat yllätyksekseen kohdata uteliaita peuroja. Miehet huomasivat nopeasti, että eläimet olivat todella seurallisia ja ne rakastivat rapsutuksia.

Peurat olivat todella suloisia ja ne antoivat jopa “pusuja” maastoutuneille miehille.

Katso sadunomainen kohtaaminen alapuolelta:

Luonto osaa yllättää meidät aina uudelleen ja uudelleen — tämä ei tule luultavasti loppumaan ikinä.

Moni autoilija on nähnyt tienvarrella hirven, peuran, jäniksen tai esimerkiksi supikoiran. Moni saattaisin nauraa ja kutsua tätä tarinaa hyväksi vitsiksi, ellei tilanteesta olisi tallennettu videota.

Lohet ovat merten kuninkaita, jotka uivat pitkiä matkoja — jopa tuhansia kilometrejä, kun ne palaavat kutemaan synnyinpaikalleen. Lohet ovat uskomattoman taitavia suunnistamaan, kokeile vaikka itse uida tuhannen kilometrin päässä sijaitsevaan paikkaan.

Keväisin joet tulvivat, jonka seurauksena kalat saattavat päätyä erikoisiin paikkoihin. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt kalaa, joka ylittäisi autotietä. Tämän tilanteen oli aiheuttanut kevättulva.

Katso alta video, jota on suorastaan vaikea uskoa todeksi!

Jokainen eläin ansaitsee uuden mahdollisuuden, mikäli se joutuu vaikeuksiin — sama pätee mielestäni myös ihmisiin.

Krokotiilit ovat tunnetusti pelottavia saalistajia, jotka voivat tappaa jopa ihmisen. Krokotiilit eivät kuitenkaan käyttäydy tarkoituksella pelottavasti, sillä ne toimivat vain vaistojensa mukaan.

Moni ei olisi uskaltanut auttaa tätä pulassa ollutta krokotiilia. Onneksi paikalle sattui kuitenkin rohkea mies, joka päätti ryhtyä pelastustoimiin. Ilman miestä krokotiili olisi luultavasti nääntynyt nälkään.

Katso video ja jaa se ystävillesi, mikäli arvostat kaikkia eläimiä olivat ne sitten saalistavia petoja tai suloisia kissoja.