Välillä oma työ saattaa alkaa kyllästyttämään, jolloin kaipaa uusia haasteita elämään. Myös pomo saattaa välillä olla hieman ärsyttävä, joten lopareiden yhteydessä on hyvä pistää hommat sekaisin.

Videolla näet säätiedotuksen, joka loppuu hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

23-vuotiaan Amandan oli tarkoitus viettää elämänsä onnellisinta päivää, kunnes jotain odottamatonta tapahtui vain muutamaa tuntia ennen häiden alkua.

Hän oli pakkaamassa autoaan kotipihallaan suurta päivää varten. Kun Amanda palasi sisältä tuomaan tavaraa autolle, hän huomasi jotain tärkeää puuttuvan. Takakontissa ollut häämekko oltiin varastettu.

Hysteerinen morsian soitti hätäkeskukseen ilmoittaakseen varastetusta häämekostansa. Puheluun vastannut 28-vuotias Candice halusi auttaa morsianta ja löytää mekon ennen häiden alkua. Varastettua mekkoa olisi ollut vaikea lähteä metsästämään niin lyhyellä aikataululla, joten Candice keksi toisen ratkaisun.

Puhelun aikana selvisi, että Amanda ja Candice ovat samaa kokoluokkaa, joten Candicen vanha häämekko olisi voinut pelastaa tilanteen.

Candice lähetti kuvan häämekostaan asiaa käsittelevälle poliisille, joka näytti kuvan Amandalle. Hän näki heti kuvasta, että mekko oli kaunis ja se sopisi varmasti hänelle. Candice lähti miehensä kanssa hakemaan mekkoa hänen vanhemmiltaan, ja toimitti mekon Amandan sulhaselle.

Mekko sopi Amandalle täydellisesti, ja sen ansiosta häät voitiin pitää juuri niin kuin oltiin suunniteltu. Amanda sekä Candice tapasivat pian häiden jälkeen, ja heistä tuli tapauksen kautta hyviä ystäviä.

 

Jussi Olavi Alexander Karvonen eli Majuri julkaisi uuden kappaleensa “Yks päivä, kaks yötä.”  Kovassa nosteessa oleva artisti on tunnettu “Kato Ny Äijää” ja “Tyytyväinen” -hiteistään. Uutta biisiä kuunnellessa tulee todella kesäinen fiilis, joka sopii hyvin heinäkuulle, nyt kun helteetkin ovat vihdoin alkaneet!

“mää päätin että en lähe tohon touko-kesäkuun alun kesähittiräpellykseen ollenkaan mukaan, vaan päätettiin erottua porukasta ja julkasta vähän kesämmällä tää mun kesähitti, ja jengille yllätyksenä vielä b-puolen kanssa! itte oon tyytyväinen jälkeen ja toivon että biisit maistuu! terveiset ja kiitos kaikille faneille, nähdään keikoilla!”

Tässä videossa on nyt kyllä niin monta söpöä elementtiä samassa paketissa, että tätä katsoessa hymy valahtaa väkisinkin kasvoille. Kyseessä on tietysti Simo-siilin synttärit, jossa mukana juhlimassa on myös siilin bestikset, Hannu-hamsteri puolisoineen. Juhlissa tarjotaan luonnollisesti herkullista synttärikakkua ja kaikki ovat pukeutuneet juhlan vaatimalla tavalla. Juhlapaikan koristelua ei myöskään ole unohdettu vaan pöytä on katettu kauniin turkoosilla pöytäliinalla ja bannerit ripustettu toivottamaan onnea pienelle päivänsankarille!

Vitaliy Bouranin koki kovan yllätyksen, kun hän pysähtyi läheiselle huoltoasemalle tankkaamaan. Auton sisältä kuului maukumista, ja hän otti välittömästi selvää mistä oli kysymys. Hän ei ollut uskoa silmiään.

Vaalea kissa oli jumissa auton jousessa. Vitaliy ei todellakaan tiennyt miten ja missä vaiheessa kissa oli sinne joutunut. Oli myös mahdollista, että kissa matkusti jousessa jo, kun Vitaliy ajoi bensa-asemalle.

Kissa näytti olevan ihan kunnossa, mutta sillä ei ollut toivoakaan päästä jousesta omin avuin pois. Kiltit miehet auttoivat ottamaan jousen irti autosta, ja pelastamaan kissan tukalasta paikasta.