Metsästäjä oli asettunut passiin Indianassa, Yhdysvalloissa. Hän oli aivan hiljaa puskien keskellä, kunnes yllättävä vieras saapui paikalle. Tilanne jäi varmasti miehen mieleen ikuisesti.

Joe Pople, Leon Champine ja Corey Cook olivat metsästämässä kalkkunoita, kun he saivat yllätyksekseen kohdata uteliaita peuroja. Miehet huomasivat nopeasti, että eläimet olivat todella seurallisia ja ne rakastivat rapsutuksia.

Peurat olivat todella suloisia ja ne antoivat jopa “pusuja” maastoutuneille miehille.

Katso sadunomainen kohtaaminen alapuolelta:

Luonto osaa yllättää meidät aina uudelleen ja uudelleen — tämä ei tule luultavasti loppumaan ikinä.

Moni autoilija on nähnyt tienvarrella hirven, peuran, jäniksen tai esimerkiksi supikoiran. Moni saattaisin nauraa ja kutsua tätä tarinaa hyväksi vitsiksi, ellei tilanteesta olisi tallennettu videota.

Lohet ovat merten kuninkaita, jotka uivat pitkiä matkoja — jopa tuhansia kilometrejä, kun ne palaavat kutemaan synnyinpaikalleen. Lohet ovat uskomattoman taitavia suunnistamaan, kokeile vaikka itse uida tuhannen kilometrin päässä sijaitsevaan paikkaan.

Keväisin joet tulvivat, jonka seurauksena kalat saattavat päätyä erikoisiin paikkoihin. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt kalaa, joka ylittäisi autotietä. Tämän tilanteen oli aiheuttanut kevättulva.

Katso alta video, jota on suorastaan vaikea uskoa todeksi!

Jokainen eläin ansaitsee uuden mahdollisuuden, mikäli se joutuu vaikeuksiin — sama pätee mielestäni myös ihmisiin.

Krokotiilit ovat tunnetusti pelottavia saalistajia, jotka voivat tappaa jopa ihmisen. Krokotiilit eivät kuitenkaan käyttäydy tarkoituksella pelottavasti, sillä ne toimivat vain vaistojensa mukaan.

Moni ei olisi uskaltanut auttaa tätä pulassa ollutta krokotiilia. Onneksi paikalle sattui kuitenkin rohkea mies, joka päätti ryhtyä pelastustoimiin. Ilman miestä krokotiili olisi luultavasti nääntynyt nälkään.

Katso video ja jaa se ystävillesi, mikäli arvostat kaikkia eläimiä olivat ne sitten saalistavia petoja tai suloisia kissoja.

Pohjoisessa hirvillä on runsaasti tilaa liikkua ja hankkia ravintoa. Kaikki eläimet eri puolilla maailmaa eivät ole läheskään niin onnekkaassa asemassa. Tämän vuoksi on erikoista, että hirvi oli eksynyt keskelle parkkipaikkaa, kun sen lähettyvillä olisi varmasti ollut parempiakin piilopaikkoja.

Uskon itse, että hirvi halusi pysyä turvassa saalistajilta — se oli nimittäin juuri synnyttänyt pienen vasan, joka on todella todella altis metsässä vaaniville pedoille.

Ihmiset eivät aluksi ymmärtäneet, mistä oli kyse. Hirvi oli maannut 9 tunnin ajan ja he luulivat, että se oli loukannut itsensä. Emo oli kuitenkin koko tämän ajan synnyttänyt vasaa, joka lopulta pääsi maailmaan turvallisesti.

Katso ainutlaatuinen video alapuolelta:

Poliisit saattavat joutua pelastamaan ihmisiä tai eläimiä, vaikka he eivät olisikaan työvuorossa — sama pätee kaikkiin ihmisiin.

Steve Mullen ja Brad Smith olivat viettämässä vapaapäivää merellä, kun he huomasivat vedessä kilpikonnan. Eläin oli juuttunut rapumertaan ja se ei ollut onnistunut vapauttamaan itseään omin avuin. Kilpikonna oli todella uupunut ja se olisi luultavasti kuollut ilman miesten apua.

Kilpikonnan koko löi miehet ällikällä, he arvioivat, että se oli noin 2,4-2,8 metrin pituinen!

Katso alta video, jossa sankarit pelastavat hädässä olevan kilpikonnan: