*Emme suosittele videota herkimmille katsojille!

Extreme-lajien harrastaminen sopii ihmisille, jotka pitävät riskien ottamisesta.  Hurjaa temppua toteuttaessa keho vapauttaa runsaasti mielihyvän tunnetta, mutta vaarana on myös että temppu epäonnistuu.

Videolla näet epäonnistuneen hypyn korkealta kalliolta suoraan veteen. Miehen osuessa veteen kuuluu kova pamaus ja on varmaa, että seuraukset ovat vakavat.

Parisuhteet eivät aina ole ruusuilla tanssimista, mutta vaikeiden aikojen yli yleensä selvitään järkevän keskustelemisen avulla.

Tämän kuvakoosteen ihmisillä suhteet eivät sujuneet suunnitelmien mukaan ja syntyi raivostuttavia, hauskoja, sekä noloja tilanteita. Toivottavasti he oppivat jotain virheistään ja toimivat ensi kerralla järkevämmin!

Kaikkien äitien mielestä vauvan potkut mahassa tuntuvat varmasti jännittävältä ja hassulta. Isät ikävä kyllä jäävät aina tämän vaiheen ulkopuolelle, sillä heillä ei ole mahassaan mitään joka potkisi.

Nyt Amerikassa on kehitetty vyö, joka välittää vauvan liikkeet myös miehen mahaan. Videolla on hauska nähdä kuinka liikuttuneita ja iloisia isät ovat tuntiessaan vauvojensa liikkeet.

Amerikkalaisen jalkapallotiimin Tennesseen Titansin cheerleader härnää maskottia kentällä vaan ei kauaa, sillä maskotti imaisee naisen sisuksiinsa. Mahtoi maistua herkulliselle!

19-vuotias Baxter joutui nuorena löytöeläinkotiin, koska se ei saanut rakkautta ja sitä kohdeltiin huonosti. Muutama päivä ennen kuin Baxter olisi lopetettu, se pelastettiin.

Videolla jo 19 vuoden huimaan ikään ehtinyt koira antaa yksinäisille vanhuksille sitä, mitä ei itse nuorena saanut – rakkautta ja läheisyyttä.