Mies halusi yllättää vaimonsa heidän viidennen vuosipäivänsä kunniaksi. Lahjojen ja ravintolaillallisten sijaan hän oli keksinyt jotain suurenmoista, jota tuskin kukaan osaisi etukäteen odottaa. Mies oli järjestänyt hänelle ja vaimolleen vapaata töistä, jotta he voisivat lähteä juhlimaan vuosipäiväänsä Eurooppaan. Kissanhoitajakin oli valmiina, eikä vaimon tarvinnut muuta kuin pakata laukkunsa. Lähtöön oli vain 1,5 tuntia aikaa.

Aviomiehen ihana yllätys sai naisen kyynelehtimään onnesta. Tämän parempaa vuosipäivälahjaa tuskin kukaan voi toivoa.

Pariskunta oli päiväkävelyllä metsässä. Yhtäkkiä he alkoivat kuulla pienten kissanpentujen itkun ääntä. Kun he kävelivät eteenpäin, löytyi metsästä hortoilemasta neljä laihaa pentua, jotka itkivät nälkäänsä. Pariskunta nappasi pennut mukaansa. Ne pääsivät nukkumaan, pesulle ja syömään oikein kunnolla. Ja nälkä niillä olikin. Onneksi pariskunta sattui löytämään pienet palleroiset!

Se näyttää ihan tavalliselta talolta. Mutta sen sisälle on rakennettu kissojen taivas jokaista pientä yksityiskohtaa myöten.

Greg Krueger rakastaa kissojaan. Hän rakastaa myös pieniä polkuja ja reittejä, joita hän on tehnyt kotiinsa eläimiä varten. Kissat pääsevät jopa paikkoihin, minne ihminen ei – seinien sisälle. Ja kaiken kukkuraksi, sielläkin on valot.

Jos vaikka mökkireissulla ei satu olemaan mukana purkinavaajaa, tässä näppärä niksi, miten saat säilykepurkin helposti auki ilmankin. Tarvitset vain tasaisen kovan betonialustan tai jonkun muun vastaavanlaisen. Sitten ylösalaisin olevaa purkkia hangataan alustaa vasten ja kansi lähtee irti.

Tässä taas näkyy yksi syy siihen, miksi lapsiperheillä ihan tavallistenkin asioiden hoitaminen saattaa kestää tovin pidempään kuin muilla. Isä yrittää nostella aamupalatarvikkeita jääkaapista, mutta vieressä möyrii ja taapertaa kaksi uteliasta lasta. Sen takia homma vähän hidastuu…