Tälle sankarille olisi voinut käydä paljon pahemminkin. Miehen rullatessa alas mäkeä, hän arvioi liikeratansa väärin, ja kaatuu.

Tämän miehen kaatuminen on kuitenkin harvinaista herkkua.

Tämän brittiläisen komediasarjan sketsi on harvinaisen onnistunut. Videolla mies esittää lentokentän turvallisuustarkastajaa, hieman kyseenalaisin keinoin.

Samsung täytti yli 30 rekkaa viiden sentin kolikoilla maksaakseen yhden miljardin velan Applelle. Rekkalastilliset saapuivat Applen pääkonttorille Californiaan eilen. Aluksi luultiin, että rekat olivat tulleet väärään paikkaan, mutta Applen nykyinen toimitusjohtaja Tim Cook sai hetken päästä puhelun Samsungin toimitusjohtajalta, joka kertoi velkojen saapuneen perille.

Apple ei ollut määrittänyt maksutapaa, joten Samsungin toimitusjohtaja päätti käyttää tilanteen hyödyksi tällä hauskalla tempulla. Applella menee rahojen laskemiseen lukemattomia tunteja ja sen jälkeen heidän pitää toivoa, että jokin pankki suostuu ottamaan heidän rahansa vastaan. 20 miljardin kolikon laskeminen ei tule olemaan helppoa, mutta nyt maailmalla odotetaan miten Apple aikoo vastata kyseiseen pilaan.

Samsung juotui maksamaan velat, sillä he hävisi Applelle patenttikiistan.

 

Lähde: paperblog.com

Old Spicen luoma mainos saa hymyn nousemaan jokaisen ihmisen suupielille. Videolla esiintyvä mies Terry Crews soittaa lihaksillaan eri soittimia. Videon loputtua voit myös itse kokeilla äänittää omaa biisiä ja julkaista sen Facebookkiin.

Videolla viimeisenä sinkoa pitävällä miehellä ei juurikaan ollut älliä päässä. Alokas taisi nimittäin hätääntyä, sillä panos ei lähtenyt heti matkaan singon suusta. Mies hätäpäissään kääntyi aseen kanssa ja singon panos lähti taaksepäin. Video kuvattiin Afganistanissa, jonka jälkeen se ladattiin lähes välittömästi nettiin.

Evästevalinnat