Mies löysi kaapista hänen edelliseltä tyttöystävältään jääneen raskaustestin. Huumorimiehenä hän päätti tehdä testin itsellään, ihan vain huvin vuoksi. Testattuaan itsensä tapahtui jotain, mitä hän ei osannut odottaa. Testi näytti positiivista.

Mies kertoi asiasta ystävälleen, joka piti tilannetta huvittavana. Hän teki tilanteesta hauskan kuvan ja latasi sen Reddit-sivustolle.

Mies ja hänen ystävänsä eivät kuitenkaan osanneet olettaa positiivisen raskaustestin viittaavan mihinkään vakavaan. Yksi Reddit-sivuston käyttäjä kuitenkin kommentoi kuvaan, mitä positiivinen raskaustesti miehellä todellisuudessa tarkoittaa.

”Jos tämä pitää paikkansa, sinun kannattaa tarkistuttaa lääkärillä mahdollinen kivessyöpä. Olen tosissani. Katso lisää tietoa Googlesta.”

Selvisi, että raskaustesti tunnistaa koriongonadotropiinin, jota naisen keho alkaa tuottamaan hedelmöittymisen jälkeen. Miehen kehossa oleva koriongonadotropiini kertoo puolestaan kivessyövästä.

Testin ottanut mies meni lääkäriin tarkastuttamaan asian. Ja kyllä, hänen oikeasta kiveksestään löytyi kasvain. Tämä alunperin hauska vitsi muuttui astetta vakavemmaksi, mutta saattoi pelastaa miehen hengen. Ilman testiä syöpää ei oltaisi huomattu näin nopeasti. Hänellä ei ollut minkäänlaisia oireita, eikä hän osannut aavistaakaan mitään tällaista löytyvän.

Ei ole välttämättä kovin normaalia, että mies tekee raskaustestejä. Jos testi kuitenkin näyttää positiivista, kannattaa käydä lääkärissä.

Lähde: Reddit

Kaikki alkoi siitä, kun valokuvaaja Rubén Plasencia alkoi kehitellä uutta valokuvaprojektia ennakkoluuloista – sellaisista asioista, jotka ovat jokapäiväisiä ja arkisia, tuttuja kaikille, mutta jotka silti aiheuttavat epävarmuutta.

Sitten hän sen keksi, mitä kuvata. Sokeat.

Ennakkoluulot näkövammaisia kohtaan syntyvät ehkä pelosta. Kenties tähän on syynä ajatus siitä, miltä itse tuntuisi elää ilman näköaistia. Harva nimittäin on oikeasti kokeillut kävellä kadulla silmät sidottuna. Harva on kokeillut, vaikka noin 39 miljoonaa ihmistä koko maapallon väestöstä on näkövammaisia.

Kuvasarjan nimi on Obscure (suom. hämärä, piiloutunut, epäselvä), ja se on tehty yhteistyössä Espanjassa sijaitsevan näkövammaisyhdistyksen ONCEn kanssa.

Nämä tarkat lähikuvat pakottavat katsojan kohtaamaan ennakkoluulonsa ja stereotypiansa sokeita kohtaan – sillä kuvat paljastavat itse asiassa enemmän katsojasta kuin kuvattavasta.

Kaunista.

Lähde: Rubén Plasencia / Facebook

Mieti sitä hetkeä, kun suutelit jotain läheistä ihmistä ensimmäisen kerran. Mieti sellaista hetkeä, kun se tapahtui selvinpäin eikä kello 03.49 baarin narikkajonossa. Ensin pientä haparointia, sitten varovainen lähestyminen ja lopulta huulet koskettavat toisiaan. Kipinöitä lentelee ja ilotulitus paukkaa.

Juuri tämän saman tunnelman on saanut ikuistettua Tatia Pllieva videolleen First Kiss – Ensisuudelma. Tosin erilaista tässä on se, että nämä 20 suutelevaa ihmistä ovat vieraita toisilleen. Mutta silti on havaittavissa sama ensisuudelmaan liittyvä jännite. Hypnoottisen ihanaa katseltavaa!

Sille ei vain voi mitään, että nauru tarttuu. Eikä sillekään voi mitään, että kaikkein aidoimmat ja rehellisimmät naurut tulevat lapsilta. Yleensä lapsen nauru kajahtaa ilmoille myös aika pienestä. Niin kuin taas voidaan todistaa.

Lapsi istuu lattialla, ja koira seisoo vieressä. Sitten omistaja antaa koiralle popcornia, ja voi sitä naurun määrää. Valloittavaa!

Vantaalla on tällä hetkellä asiat kummallisella mallilla, ainakin jos tätä videota uskoo todeksi.

Eeddspeaksin Eetun normipäivä lähtee täysin lapasesta. Jos ikkunaan lentää jotain niin kannattaa miettiä kahteen kertaan että käykö tarkistamassa asian.

Evästevalinnat