Men Throwing Rocks With The Other Hand from Juan Etchegaray on Vimeo.

Kivien heitto on hauska harrastus, kun ei ole mitän muuta tekemistä. Yleensä kiviä heitetään paremmalla kädellä, jotta lento heitosta tulisi mahdollisimman pitkä.

Tällä videolla miehet päättivät kuitenkin kokeilla huonommalla kädellä heittämistä, jonka jälkeen kuvaaja hidasti videota hieman.


Pienet pojat tekevät usein tempauksia, joista äidit eivät tykkää. Usein kiinni jäämisen jälkeen lapset kuitenkin tunnustavat tekonsa, mutta tämä tapaus oli erityisen sitkeä.

Poika oli syönyt strösseleitä lähes puoli purkkia ja hänen naamansa oli täynnä niitä. Silti poika ei halunnut tunnustaa tekojaan äidilleen, vaan näytti suutaan ja sanoi olevansa syytön.


Puolalainen kitaristi Mariusz Goli hallitsee harrastuksena paremmin kuin hyvin. Mies soittaa kaduilla tienaten siitä saamillaan rahoillaan elantonsa.

Tämä kaveri ansaitsisi kuitenkin paikan jossakin bändissä tai sitten menestyvän soolouran. Mariusz on soittanut kitaraa pienestä pitäen ja harrastus on aina ollut hänelle todella läheinen.

Anantara Dhigu niminen lomakeskus/spa sijaitsee Dhigu nimisellä saarella, jossa vesi on kirkkaan turkoosia ja rentoutuminen taattua. Saarella on myös 9 luxusravintolaa, jossa ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja kokit ovat huippuluokkaa. Matkan hinta on korkea, mutta jos rahaa löytyy matka on varmasti kaiken sen arvoinen.

Jos olet suunnittelemassa häämatkaa, tällaisessa paratiisissa olisi varmasti unohtumatonta viettää aikaa rakkaansa kanssa.


Kauppakeskuksessa järjestettiin hauska pila, jossa kaksi miestä esittävät kauppaavansa huumeita. Pilan tarkoituksena oli ilmeisesti nähdä ihmisten reaktioita ja löytää todellisia ostajia.

Paras kohta videossa on, kun vieressä oleva vartija katsoo tilannetta sanomatta mitään.

Evästevalinnat