Miehet olivat eräänä aurinkoisena päivänä rannalla, kun he huomasivat surullisen näyn rannan läheisyydessä olleessa puskassa. Mies oli huomannut puskassa eläimen, joka tuijotti häntä onnettoman oloisena.

Puskassa piileksi hylkeenpoikanen, joka oli melko kaukana vedestä. Hylje oli kuivunut ja voimaton, jonka seurauksena se ei ollut itse jaksanut kulkea takaisin mereen.

“Eläin kuolee tänne, näyttää siltä, että se tarvitsee apua”,  Adam kertoo videolla.

Miehet eivät hylänneet avutonta eläintä, vaan kantoivat sen nopeasti takaisin mereen. On ihana nähdä, kuinka iloiselta hylje näyttää, kun se vihdoin pääsee kotiinsa takaisin.

 

Joskus on parempi paljastaa toinen, kuin ottaa syyt niskoille asiasta, jota ei tehnyt — tätä kutsutaan myös nimellä “kanteleminen.” Kaikki vanhemmat tietävät, että perheen pienimmät saattavat paljastaa sisarustensa tekoja, sillä syitä ei ole yksinkertaisesti kiva saada omille niskoilleen.

Koirat ovat tunnettuja siitä, kuinka lojaaleja ne ovat ihmisille. Koirat ovat myös tunnettuja siitä, että ne ovat surkeita valehtelijoita. Tällä videolla saamme nähdä, kun kaksi syylliseksi epäiltyä koiraa ovat tiukassa paikassa. Tämä saa toisen koiran paljastamaan kaverinsa tavalla, joka sai minut nauramaan.

Lapset pitävät trampoliineista, joten miksi myös ketut eivät pitäisi? Perhe oli ihmetellyt, kun kaksi kettua oli kiivennyt trampoliinin päälle. Hetken kuluttua ketut kuitenkin ymmärsivät, kuinka väline toimii ja ne alkoivat pomppia iloisesti.

Mitä luulet, ilmestyvätkö ketut jatkossa perheen pihalle leikkimään?

Koiria hylätään kaduille jatkuvasti, mutta onneksi on olemassa myös ihmisiä, jotka käyttävät vapaa-aikansa rassukoiden auttamiseen. Tässä tapauksessa moni luuli, että tilanne oli jo menetetty — koira oli täysin kärpästen peitossa ja se näytti jo menehtyneeltä. Hetken kuluttua ihmiset huomasivat kuitenkin pientä liikettä ja he päättivät rientää apuun.

Koira sai lääkettä, ruokaa ja lääkärihoitoa ja hetken kuluttua se oli aivan erilaisessa kunnossa! On hienoa nähdä jälleen iloisena oleva koira, joka sai uuden mahdollisuuden. Nyt pidämme peukkuja, että koira löytää ihanan kodin itselleen.

Katukoiria elää ympäri maailmaa — tämä on jo itsessään surullinen fakta, mutta kaikista kamalinta on se, että kyseisiä eläimiä kohdellaan usein kaltoin. Hädässä olevaa eläintä tulisi auttaa, kuvittele mikäli olisit itse samassa tilanteessa?

Mies huomasi Bangkokissa koiran, joka etsi itselleen ruokaa. Hän ei voinut vastustaa koiran “kerjäävää” ilmettä, jonka seurauksena hän antoi eläimelle kanapalan. Koira ei kuitenkaan syönyt sitä ja tämä yllätti miehen totaalisesti.

Koira lähti, mutta se palasi uudestaan ja kerjäsi ruokaa entistä hanakammin.

Mies ymmärsi, että koira ei välttämättä kerännyt itselleen ruokaa. Tämän seurauksena hän päätti kuvata tilanteen videolle. Syy, miksi koira keräsi ruokaa on todella koskettava…

Katso alla oleva video ja ymmärrät syyn: