Isot rinnat eivät ole ainoastaan seksikäs asia ja miesten katseen kohde. Ne voivat pahimmillaan aiheuttaa selkäkipuja ja hyvän tuen puutteessa pitkiäkin lihasjumeja. PrimaDonna-nimisen yhtiön toimitusjohtaja haastoi miespuoliset työntekijänsä kantamaan kilon painoisia renkaita rinnallaan yhden päivän ajan. Nopeasti he huomasivat, kuinka E-kupin rinnat ovat oikeasti haaste, jos niille ei ole kunnon rintaliivejä.

Meillä Suomessa on onneksi vielä neljä vuodenaikaa ja se tekee maastamme erityisen ihanan paikan asua. Vaikka pimeys ja koleus saattaa hetkittäin tuntua ankealta, on olemassa onneksi myös asioita, joista nauttia tulevassa syksyssä.

1. Luonto

Syysretkien tekeminen luontoon on mitä parhainta, sillä lehdet alkavat muuttaa väriään ja metsät ovat täynnä kerättävää, kuten erilaisia sieniä. Hyvillä varusteilla ei ojat ja allikot pelota, sillä kunnon retkeilijä on pakannut reppuunsa kaiken tarvittavan.

 

2. Pukeutuminen

On vihdoin se aika vuodesta, kun voi kaivaa lämpimän syystakin varastosta ja pukeutua niin, että ei tule hiki koko ajan on sitten miten päin tahansa. Villasukat lämmittävät jalkoja uusien kumisaappaiden suojissa ja päähän saa painaa kauniin päähineen.

 

3. Läheisyys

Mikäs sen parempaa kuin käpertyä syyskuisena iltana oman rakkaan kainaloon ja nauttia kuppi kuumaa. Pimeän tullen monille meistä saattaa iskeä alakuloisuus, mutta halaileminen lisää hyvän olon tunnetta jo sekunneissa. Olkaa siis lähekkäin ja pussailkaa paljon!

 

4. Energisyys

Levätyn kesäloman jälkeen on uutta puhtia jaksaa töissä ja arjessa ja sitä kannattaa hyödyntää. Uudet projektit ja kiinnostavat kurssit ovat taas tarjolla. Ei kuitenkaan kannata ajaa itseään täysin piippuun, joten vaikka energiaa tuntuisi riittävän kaikkeen, pitää muistaa omat rajansa.

 

5. Oma aika

Aina on jotain, mitä pitäisi tehdä. Syksyllä kuitenkin kannattaa varata omaa aikaa, jolloin ei tee mitään tai vaikka tuijottaa vain telkkarista draamasarjoja. Kiire ja stressi ovat elämässämme läsnä liian usein, joten miksi ei antaisi itsensä kerrankin hengähtää hetken.

 

Kuva: Fotolia / drubig-photo

Perhe oli bongaamassa valaita merellä, kun he yhtäkkiä huomasivat hädissään uivan hylkeen. Eläin ui kovaa vauhtia kohti venettä ja hyppäsi kyytiin välittämättä paikan päällä olleista ihmisistä.

Perhe ei aluksi käsittänyt, mistä oli kyse, mutta hetken kuluttua he huomasivat kaksi miekkavalasta, jotka selittivät hylkeen käytöksen. Eläin oli uinut valaita karkuun ja ainut keino pelastumiselle oli se, että hylkeen täytyi hypätä veneen kyytiin.

Itähelsinkiläisessä omakotitalossa asuvalla Tauno Hämäläisellä on hieno harrastus, nimittäin viulun rakentaminen. Hän saattaa päästä jopa ennätystenkirjoihin harvinaisella taidollaan. Hämäläinen kertoo videolla, että jos ei ole mitään tekemistä, silloin tulee kipeäksi.

Hieno asenne elämään, arvostamme!

Vauvat tekevät paljon kaikkea söpöä ja joskus osa hassuista tapahtumista arjessa tallentuu videolle asti. Klikkaa kuvaa ja kuulet kuinka pikkuinen pieraisee ja säikähtää sitä niin, että äiti joutuu vähän rauhoittelemaan vauvaa sen jälkeen.