Kissat ovat erittäin taitavia ja ketteriä eläimiä, jonka seurauksena ne voivat päästä eriskummallisiin paikkoihin. Kissat putoavat myös aina jaloilleen, joka auttaa niitä selviämään vaarallisista tilanteista.

Rakennusmiehet ihmettelivät, kun talon ulkopuolella olleet pylvään sisältä kuului ääniä. Tämän seurauksena he joutuivat avaamaan sen, katsoakseen mitä sen sisäpuolelta löytyy. Moni heistä ei ollut uskoa silmiään, kun he huomasivat kissan, joka oli huutanut apua.

Ei ole tietoa siitä, kuinka eläin oli joutunut pylvään sisälle, mutta onneksi rakennusmiehet päättivät katsoa sen sisäpuolelle.

Laiduntamassa olevaa karjaa voi kutsua huutamalla tai kellojen kilistelyn avulla, mutta trumpetin soittaminen on huomattavasti idyllisempi vaihtoehto. Videolla näemme, kun mies istahtaa tuolille ja aloittaa soittamisen täysin autioituneen näköisellä niityllä. Mies soittaa hetken aikaa ja näyttäisi siltä, kuin kukaan ei kuulisi hänen esitystään.

Hetken kuluttua horisonttiin ilmestyy kuitenkin valtava määrä lehmiä, jotka saapuvat paikan päälle kuuntelemaan tätä mielenkiintoista esitystä. On upea huomata, kuinka eläimetkin osaavat kiinnostua ja nauttia musiikista, jota mies trumpetillaan heille soittaa.

Vauvat ja taaperot oppivat usein kaiken vain katsomalla ja kokeilemalla eli toisin sanoen matkimalla. Taaperot voivat saada ihmisten lisäksi vaikutteita muun muassa kodissa asuvilta lemmikeiltä, kuten esimerkiksi koirilta. Ryömiminen ja sen jälkeen tapahtuva konttaaminen ovat merkittäviä askelia kohti kävelemistä. Me aikuisetkin voimme oppia paljon lapsiltamme, sillä he yrittävät aina uudestaan ja uudestaan, vaikka he kaatuvat.

Videolla näemme erittäin suloisen tilanteen, jossa koira ihmettelee, kun vauva yrittää ryömiä lattialla. Koira ei kuitenkaan päätä katsoa tilannetta sivusta, sillä se menee makuuasentoon ja näyttää esimerkkiä ystävälleen.

Moni meistä tunnistaa itsensä tilanteesta, jossa täytyy yrittää sopeutua joukkoon, saadakseen uusia ystäviä. Tämän seurauksena joudut ehkä matkimaan toista henkilöä tai esittämään, että teillä olisi samat kiinnostuksen kohteet.

Todellisuudessa parasta on, että olet aina oma itsesi, sillä teeskentelemällä ei saa muuta kuin ystäviä, jotka eivät ole kuitenkaan välttämättä niistä kaikista parhaimpia.

Videolla näemme kakadun, joka yrittää matkia kissoja kaikin mahdollisin keinoin. Lintu pitää huvittavaa ääntä ja kissat ovat aivan ihmeissään, kun ne katselevat vieressä ääntelevää lintua.

Maru on internetin tunnetuin kissa, sillä se rakastaa erityisen paljon pahvilaatikoita. Tällä kertaa sen omistaja päätti rakentaa pieniä bokseja, joissa on hapsuista ja langoista askarreltu erilaisia peruukkeja. Kun kissa työntää päänsä laatikon reiästä ulos, se näyttää aivan mahdottoman suloiselta!

Katso hassu video alta: