Ensin vähän historiaa tähän.

Pin-up-kuvat syntyivät 1800-luvulla, kun printtimedian myynti nousi tähtilukemiin. Kilpailu markkinoilla koveni, jolloin lukijoiden huomio piti saada kiinnitettyä hinnalla millä hyvänsä. Kuvat naisista sopivat tähän saumaan erinomaisesti. Pin-up-nimitys tulee siitä, että kuvan saattoi kiinnittää nastoilla (pin) seinälle.

Vielä 1800-luvulla nuori hehkeä pin-up-nainen esitettiin ylevässä valossa, vaatteet päällä. Mutta mitä enemmän kilpailu kasvoi, sitä vähemmän naisilla oli yllään. Nyt, yli 100 vuotta myöhemmin, tilanne on tismalleen samanlainen.

Mutta entäs miehet? 28-vuotias amerikkalainen valokuvaaja Rion Sabean halusi testata, miltä näyttää, kun miehet laitetaan poseeraamaan samalla tavalla kuin naiset. Ideana on se, että poseeraus on naisellinen, mutta miehet tekevät kuvissa silti “miesten juttuja”. Hauskoja!

Lähde: Rion Sabean / Facebook / Twitter

Ihan tavallinen venereissu. Koira tähystää veneen keulasta vedessä hyppiviä delfiinejä. Yhtäkkiä kuitenkin kuuluu loiskahdus, ihan kuin joku olisi tippunut veteen.

No koirahan se siellä vaan koittaa uida delfiinejä kiinni.

Malediiveilla voi nähdä myös tällaista.

Ensin ruokaa lentää pienemmille kaloille, sitten apajille ui valtava keihäsrausku, jonka peräpiikki on tarkoitettu iskemään lihaan kiinni. Joten pikkuisen on jännittävä näky, kun tuo valtava kala ui pinnan alla.

Pikkuisen on jännittävää myös se, että rausku hyppää laiturin rampille ottamaan vähän herkkua ihmiseltä. Ei tule tällaista ihan joka päivä vastaan.

Verhon takaa kurkkaa kolme harmaata päätä. Sitten lavan takaa kömpii näyttämölle kaksi miestä ja nainen. Meno näyttää tässä vaiheessa siltä, ettei esityksestä tule mitään, koska yhdellä kolottaa kihti, toisella irtoaa lonkka ja kolmannelta tippuu hampaat irti.

Mutta toisin käy! Nämä seniorit vetävät hauskan esityksen Michael Jacksonin Billie Jeanin tahtiin. Ei voi muuta kuin hymyillä.

Kun hakee rentouttavaa lomaa tai rentoutumisen kohdetta, niin ei välttämättä tarvitse lähteä Scandinavian ulkopuolelle. Norjassa on nimittäin uskomattoman upeita kohteita, jotka ovat lähes koskemattomia ja erittäin kauniita. Valokuvaaja Morten Rustad kuvasi Norjasta videon, joka tuo esille maan parhaat puolet. Korkeat vuoret ja auringonlaskut yhdistettynä vuonoissa virtaaviin jokiin on jotain todella ainutlaatuista.

Video kuvattiin 5 kuukauden aikana aivan Norjan eteläosasta pohjoiseen asti, jonka aikana kaikki parhaat palat saatiin tallennettua ihmisten ihasteltaviksi.