Kaikki alkoi Facebookista. Videon tekijän EvLSkillzin ystävä jakoi siellä tarinan tästä vanhasta köyhästä miehestä, joka eli ränsistyneessä hökkelissä Bukarestissa Romaniassa. Mies päätti ryhtyä toimeen ja sai kerättyä tuttaviltaan 1000 euroa. Lisäksi eräs henkilö luovutti heille käyttämättömän kontin.

Ja siitä se sitten lähti. Tämmöistä lisää.

18-vuotias Lindsey Lourenco taisteli leukemiaa vastaan lähes 6 vuotta. Lukuisten kemoterapiahoitojen, luuydinsiirtojen ja rukouksien jälkeen, hänen päivänsä alkoivat käymään vähiin. Hän oli ollut tajuttomana melkein viikon.

Lindseyn äiti, Darlene, kirjoitti kauniin kappaleen tyttärelleen. Hän otti kitaran mukaan sairaalaan ja lauloi rakkaalle lapselleen. Perhe uskoo vahvasti, että vaikka Lindsey oli koomassa, hän silti kuuli äitinsä laulun.

Leukemia vei Lindseyn hengen 14. maaliskuuta 2013.

Tuotteiden ja palveluiden mainonta on kaiken A ja O. Mitä näkyvämpi mainos on, sitä enemmän se saa huomiota. Nykyään mainoksien haastena on se, kuinka saada erottumaan ne toisistaan.

Tässä esitellään 27 huikeaa ideaa, kuinka mainostaa tuotetta omaperäisesti ja näyttävästi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

Joulu on taas pian täällä. Joulussa ehkä parasta on se, kun koko perheen saa koolle joulupöytään. Kun herkulliset laatikot ja muhkea kinkku houkuttelee pöydässä, niin täytyyhän kattauksenkin olla kaunis ja juhlaan sopiva.

Yksi hyvä idea on panostaa servetteihin muun kattauksen lisäksi. Tässä nähdään 11 kivaa ideaa, miten joulupöytään saadaan oikeaa tunnelmaa ihan pelkkien lautasliinojen avulla.

Lähde: www.amazinginteriordesign.com

Kun tämä porukka asettelee kuppeja vierekkäin, ei ensimmäisenä tulisi mieleen, mikä on sen tulos.

Tämän upean kuvan luomiseen tarvittiin 66 000 kuppia, 15 000 litraa sadevettä, kilon verran luontoystävällistä väriainetta, 100 vapaaehtoista ja 62 tuntia töitä. Projektin tarkoitus on muistuttaa, miten tärkeää puhdas vesi on meille kaikille. Jo ennen kuin olemme edes syntyneet.