Elikkä siis. Kaksi 30-vuotiasta miestä tallensi 60-vuotiaan äitinsä ja tämän siskon välisen jutustelun. Sitten miehet opettelivat tuon keskustelun ulkoa ja näyttelivät sen niin, että taustalla kuuluu naisten puhe.

Tämä osoittaa jotenkin hauskalla tavalla, miten erilaisista asioista miehet ja naiset usein puhuvat. Olisi hauska nähdä seuraavaksi tämä sama asetelma toisinpäin.

Monia asioita ei voi olla liikaa, ja sukat ja sukkahousut ovat juuri sellaisia. Ne vielä kaiken kukkuraksi menevät niin pieneen tilaan, ettei niille tarvitse omaa vaatekaappia.

Syksy on Suomessa sellaista aikaa, kun on kiva pistää värikästä päälle. Tässä on 21 erilaista sukkahousumallia ja sukkaa piristämään jalkoja ja mieltä!

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

 Lähde

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

Ja sitten tietysti…

Lähde

Kyllä.

Lähde

Kissa, Thomas O’Malley Flufferpants, voi aika huonosti, kun sen nykyinen omistaja löysi sen kadulta vaeltelemasta. Thomas O’Malley Flufferpantsilla oli allergioita, hengitysongelmia ja sen hammas oli pahasti tulehtunut.

Kissa pääsi eläinlääkäriin ja parani nopeasti. Nyt se hellii uutta ystäväänsä Murkinia, joka myöskin on pelastettu kadulta.

Videolla esiintyvää Tommy-koiraa taitaa vähän jännittää automatka. Etupenkillä istuva koira ei pysty matkustamaan ilman, että omistaja pitää sen tassusta kiinni. Käsi kädessä on turvallisen tuntuista matkustaa koiran mielestä, mutta yksikätisenä on hieman liian vaikeaa ja vaarallista ajaa autoa.

Vaikka koira joutuukin olla ilman turvallista tassunpuristusta, ei se silti näytä luovuttavan saadakseen haluamaansa.

Tara ja Todd Storch käyvät läpi suurta surua, mitä kenenkään vanhemman ei tulisi koskaan kokea elämässään. He menettivät 13-vuotiaan tyttärensä Taylorin, joka menehtyi hiihto-onnettomuudessa. Hänen sydämensä silti sykkii jonkun toisen ihmisen ruumissa. Taran suurena toiveena on kuulla tyttärensä sydämensyke vielä kerran.

Patricia Winters on kahden lapsen äiti. Hänen sydämensä toiminta alkoi heikkenemään toisen lapsen syntymän jälkeen. Hän oli todella huonossa kunnossa, eikä voinut muuta kuin levätä ja toivoa, että joku luovuttaisi hänelle elimen.

Pian luovuttaja löytyikin. Patricia sai 13-vuotiaan Taylorin sydämen. Sen ansiosta hän pystyy olemaan taas äiti lapsillensa.

Pitkän etsinnän jälkeen Tara löysi Patrician, jolla hänen tyttärensä sydän on. Tilanne on koskettava, kun vanhemmat kuulevat kuolleen tyttärensä sydämenlyönnit vielä viimeisen kerran.

Evästevalinnat