Korkokengillä ei ole helppo tanssia ellei ole harjoitellut ja mokaillut muutamia kertoja. Korkekenkien pukeminen jalkaan on yleensä naisten hommaa, mutta tällä kertaa miehet päättivät hauskuuttaa muita.

Tanssiesitystä oli selvästi harjoiteltu melko pitkään, sillä se sujui aivan loistavasti.

Heinäkuun 29. päivä 2013 Alankomaissa Terschellingin rannalla odotti lohduton näky. Nuori 13,5 metriä pitkä harmaavalas oli ajatunut rantaan. Pelastustiimi kutsuttiin paikalle, mutta valas oli jo kuollut.

Kuolinsyy selvisi, kun eläin avattiin. Valaan vatsa oli täynnä muovijätettä, ja sen alaleuka oli suurilta osin tuhoutunut.

Kuvassa kuollut harmaavalas San Ignacio Lagoonissa, Meksikossa.
All Over Press / Francois Gohier

Tämä ei ikävä kyllä ole ensimmäinen tapaus laatuaan. Eikä se tule olemaan viimeinen. Esimerkiksi maaliskuussa Espanjan rannikolle ajatui valas, jonka vatsasta löytyi 17 kg muoviroskaa – 9 metrin köysi, kanistereita, kukkapurkkeja, vesiletkuja ja muovipusseja.

Valaat eivät ole ainoita eläimiä, jotka kärsivät ihmisten roskaamisesta. Arviolta noin miljoona lintua ja 100 000 merenelävä kuolee vuosittain luontoon heitettyjen roskien aiheuttamiin vaurioihin.

Me voimme tehdä osamme. Kierrätetään. Vältetään ostamasta aina uutta. Ei tuhota luontoa. Ei tuhota eläimiä. Ei tuhota meidän kotiamme.

Lähde: trueactivist.com

Alastomuus on täysin luonnollista, mutta huoltoasemalle tai kauppoihin mentäessä on kuitenkin tapana pitää vaatteet päällä. Duudsonit päättivät käydä pikaisella visiitillä huoltoasemalla, jonka seurauksena tutut ystävät eli poliisit saapuivat lopulta paikalle.

Moni ei varmasti tiennyt, että vauvojen rautahampaat ovat näin sikinsokin pitkin leukaa ennen kuin ne työntävät maitohampaat pois edestään.

Ihmisen ensimmäiset maitohampaat puhkeavat noin puolen vuoden iässä ja ne alkavat korvautua pysyvillä hampailla noin kuudenvuoden iässä. On myös tapauksia, kun aikuiselle on kasvanut kolmannet hampaat. Lisonin tapauksessa vuonna 1896 Ranskassa potilaalle oli kasvanut neljäs hammaskerta ja voimme vain kuvitella, miltä röntgenkuva olisi silloin näyttänyt.

Valokuvaaja: Stefan Schäfer
Kuvan lähde: www.flickr.com/photos/sfschafer

Pesukarhu on Pohjois- ja Keski-Amerikasta kotoisin oleva karhulaji, ja on hyvin todennäköistä, että reissaillessa Amerikan mantereella tämä kaveri ilmestyy jossain vaiheessa näköpiiriin.

Videolla pesukarhu tallustelee puutarhassa, kun omistaja avaa vesiletkun. Pesukarhu yrittää ottaa tassuillaan vettä kiinni ja seurailee innoissaan vesinoroa omistajan liikutellessa letkua. Suloinen!