Luotiliivi on suojavaruste, jonka on tarkoituksena on vähentää luotien ja sirpaleiden osumista kehoon. Tyypillisimpiä luotiliivien käyttäjiä ovat poliisit, vartijat sekä sotilaat. Niitä valmistetaan eri vahvuisina, eri käyttötarkoituksia varten. Kaikkein kevyimmät liivityppit suojaavat vain pienitehoisimmilta käsiaseilta, eikä niitä juurikaan tavata ammattikäytössä. Tällä videolla miehet kokeilevat liivin tehoa lähietäisyydestä.

Joskus alkoholi saa ihmisen mielen agressiiviseksi ja silloin alkaa helposti haastamaan riitaa ihan tuntemattomienkin kanssa. Kyseinen video on kuvattu SXSW 2013 festivaaleilla Austinissa Texasissa, jossa humalainen mies haastaa riitaa kunnes saa itse päähänsä ja päätyy poliisin matkaan.

Vuorikiipeily on monelle mieluinen harrastus tai urheilulaji, jossa kiivetään ylös vuoren rinteitä ja seinämiä pitkin. Tavoitteena on usein huipulle pääseminen, mutta se voi myös olla esim. harjanteelle tai seinämälle nousemista.

Videolla rohkea mies kävelee Kiinassa vaarallisen näköisen kallion kielekkeellä, ilman minkään näköisiä turvavaljaita.

Kissat eivät yleisesti pidä juurikaan vedestä, mutta tällä eläimellä oli todellinen fobia vettä kohtaan. Niimpä neuvokas kissa oli opetellut sanomaan ”Ei” englanniksi, jotta sen ei tarvitsisi mennä kylpyyn.

Kissan idea ei kuitenkaan kovin hyvin toiminut, sillä se löysi hetken päästä itsensä kylvystä. Lopulta eläin kuitenkin tyytyi kohtaloonsa ja lopetti no -sanan huutamisen.

Monet ihmiset pitävät alkoholin nauttimisesta erityisesti hyvässä kaveriporukassa. Alkoholissa on kuitenkin se huono puoli, että kun sitä nauttii liikaa alkaa tapahtumaan noloja asioita. Tämän videokoosteen ihmiset olivat juoneet aivan liikaa ja siltä myös heidän toilailunsa näyttivät.

Ensi kerralla kun menet juomaan… Muista kohtuus!

Evästevalinnat