Suurissa kaupungeissa kaduilla elää runsaasti kodittomia ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa kerjäämällä. Kodittomia ihmiä tulisi auttaa ja suojella, jotta heidän elämänsä olisi edes hieman helpompaa.

Tällä videolla törkeät radiojuontajat lähtivät kuvaamaan maassa istuvaa miestä. Kiltti mies oli antamassa heille löytämäänsä kakkua lahjaksi, kunnes toinen idiooteista päätti hypätä sen päälle. Tilanteen jälkeen kaksikko nauroi ilkeästi.

Miehet ovat jälkeenpäin puolustelleet tekoaan sillä, että he antoivat maassa istuneelle miehelle 100 dollaria. Tälle kaksikolle tulisi kuitenkin antaa kunnon opetus tästä tempusta!

Gary Newborough on 58 vuotias mies joka lupaa ”aitoa italialaista makua”  La Pizzeria Ristorante ravintolassaan Manchesterissa. Tyytyväisenä pizzaa syöneet kriitikot eivät ollut mielissään, kun saivat kuulla pizzojen olevan kaupan pakastepizzoja.

Kaksi ravintolan ”kokkia” valmistavat salaatin sekä leipäpöydän, sekä ottavat pizzan pois laatikostaan ja laittavat uuniin. Supermarketin valmispizza, juoma, sekä salaatti-, ja leipäpöytä maksavat asiakkaalle 4 puntaa. Gary joka omistaa ravintolan, sanoo ”Halusimme kokeilla jotain erilaista ja uutta joten päätimme tarjoilla ravintolassamme kaupan valmispizzoja, se saa ihmiset puhumaan. Halusimme nähdä huomaavatko asiakkaat eroa tuoreen pizzan sekä kaupan pakastepizzan välillä. Ilmeisesti kukaan ei huomannut eroa, sillä kaikki rakastivat ravintolan tarjoamaa pizzaa.”

Gary on pyörittänyt ravintolaa 33 vuotta, ja aikoo jatkaa pakastepizzojen tarjoilemista.

 

Eläimet  joutuvat välillä pahoihin tilanteisiin, mistä ne eivät selviäisi ilman apua. Usein niille ei tule suurempia ruhjeita, mutta joskus vammat voivat olla vakavempia ja niihin tarvitaan eläinlääkärin hoitoa.

Tähän videokoosteeseen on kerätty monia erilaisia tilanteita Venäjältä, missä koirat ovat joutuneet pulaan ja saavat apua ihmisiltä.

Vivi Mac on ranskalainen naistaiteilija, joka luo upeita muotokuvia ruoan ja juoman avulla. Taideteokset säilyvät valokuvina, joita hän jakaa Facebookissa yli 10 000 faninsa kanssa.

Tässä on kuvia Vivin töistä, joissa esiintyy erilaisia taiteilijoita, muusikoita sekä muita kuuluisuuksia.

1. Bruce Lee


2.Ice Cube

3. Lauryn Hill

4. Thierry ’En Riz’ Henry

5. Yoda

6. Maradona

7. Amélie

8. Timbaland

9. Michael Jackson

10. Eminem

11. Jérôme Cahuzac

12. Notorious BIG

13. Martin Luther King Jr.

14. Gandhi

15. Nelson Mandela

Lähde: Imgur

Tämä suloinen koira ei leikkikaveria kaipaa, sillä se osaa viihdyttää itse itseään. Japanin Kobessa ihmiset jäivät kuvaamaan huvittavan näköistä koiraa, joka keksi mainion tavan leikkiä itsekseen.

Koira pudotti pallon virtaavaan jokeen, ja kävi noutamassa sen toisesta päästä.