Miesten ja naisten on todettu näkevän maailman eritavalla. Tässä kuvasarjassa muutamia todisteita kyseiseen väitteeseen.

Kumman sukupuolen kuvat voittavat?

Vauvat
Babies

Koirat
Dogs

Autot
Cars

Terveellinen ruoka
Health Food

Hiustyylit
Hair Cuts

Merkit
Neon Signs

Surffaus
Surfing

Ruoka
Food

Ranta
The Beach

Häät
Weddings

Pilvet
Clouds

Saksassa on kehitetty nyt kosketusnäytöllä toimiva sosiaalinen liikennevalo. Jalakulkijoiden liikennevalon painikkeen tilalla on kosketusnäytöllä toimiva pong-peli. Pelaamisen lisäksi näyttö näyttää mitenkauan punaista- tai vihreätävaloa on jäljellä.

Mikä olisikaan loistavampi tapa iskeä nainen kuin hävitä hänelle tahalleen pelissä.

Bryson Turner niminen koomikko joutuu kovaan tilanteeseen puhuessaan neitsyydestään.

Jos et kuullut tai ymmärtänyt puhetta, dialogi meni näin: ”Eilen.” Pitkän miettimisvälin jälkeen turner vastaa, ”Hienoa että muistit.”

Venäjällä saattuu ja tapahtuu päivittäin vaarallisia tilanteita ja kuolonkolareita. Tällä videolla henkilöautoa ajava mies on lähellä törmätä moottoripyörään vaarallisen ohitustilanteen seurauksena.  Onneksi kuski oli kuitenkin hyvin ajantasalla, vaikka ajoikin huomattavaa ylinopeutta.

Opettajien kannattaa varoa, mitä he pienille tytöille sanovat. Tällä videolla miesopettaja huutaa ja näpäyttää  pientä venäläistyttöä. Sisuuntunut ja vihainen tyttö päättää panna vastaan ja  lopputuloksena opettaja saa kovan potkun haaroväliin. Potkun jälkeen tyttö lähtee karkuun ja mies kaatuu tuskaisena maahan. Ehkä mies oppii tapahtuneen jälkeen olemaan parempi opettaja.