Meikkaaminen on tarkkaa tiedettä ja varsinkin joulun aikaan meikit ovat erityisen kimalatavia ja upeita. Tällä videolla ryhmä meikkaajanoviiseja miehiä yrittää luoda toinen toistaan näyttävämpiä ilmeitä seuraten tutoriaaleja.

Joskus kutittaa niin paljon, että on pakko keksiä jotain ja äkkiä. Hevosella ei ole käsiä, joilla se voisi rapsuttaa esim pakaraansa, jonka seurauksena apu on löydettävä esimerkiksi aidasta. Videolla eläin pakittaa aidan luokse, mutta ei ilmeisesti heti tajua, että aitaa ei ole suunniteltu kestämään hevosen painoa.

Lopputuloksena aita menee rikki ja hevonenkin tuntuu hieman säikähtävän tilanteesta.

Meillä kaikilla on joskus tilanteita, joissa olisi kiva saada vähän leikkiseuraa. Tällä hetkellä netissä leviää video koirasta, joka keksi nerokkaan tavan viihdyttää itseään. Koira makaa pihalla ja heittää ”vahingossa” pallon kadulle, josta ohikulkijat heittävät sen aina sille takaisin.

Koira saa tämän avulla leikkiä koko päivän, vaikka sen omistajat eivät olekaan kotona.

Tarina Norahista ja hänen parhaasta ystävästään Dan-herrasta (Mr. Dan) on ihastuttava tarina joka jälleen kerran todistaa miten ystävyys ylittää kaikki rajat – oli kyse sitten isästä, välimatkasta tai ulkomuodosta.

Neljävuotias Norah oli nelivuotissyntymäpäivänään ostamassa muffinsseja kaupasta äitinsä kanssa, kun he ohittivat yksin olevan vanhan miehen.

”Hei vanha ihminen! Minulla on synttärit tänään”, Norah tervehti tulevaa sydänystäväänsä ja pyysi häntä kuvaan kanssaan. Dan-herran kasvoit alkoivat loistamaan ilosta eikä hän voinut kieltäyty suloisen lapsen pyynnöstä. Sen päivän jälkeen kaksikko on ollut parhaita ystäviä!

Norah kyläilee Dan-herran luona joka viikko ja huolehtii, että hänellä on lämmin ja tarpeeksi hänen lempijuustoaan. Norah on auttanut parantamaan Dan-herran surua, tämän vaimo nimittäin kuoli kahdeksan kuukautta ennen kuin hän ja Norah tapasivat.

Yhdessä he ovat juhlineet Dan-herran 82-vuotissyntymäpäivää ja Halloweenia yhdessä.

”Heillä on 78 vuotta ikäeroa. Jotenkin heidän sydämensä ja sielunsa tuntuvat tunnistavan toisensa jo aikojen takaa.” sanoo Norahin äiti, Tara.

Roo-koira sai elämälleen vaikean ja epävarman alun. Se jätettiin kodittomien koirien kotiin jo pentuna jossa se lopetettaisiin pian jos kotia ei löytyisi. Vaikka Roo oli terve ja todella kiltti, sen mahollisuudet eivät näyttäneet hyvältä. Monissa vastaavissa laitoksissa nimittäin on enemmän koiria kuin kapasiteettia huolehtia niistä joten jonkin ajan päästä ne lopetetaan.

Roolla kuitenkin kävi satumainen onni!

Roo ei koskaan ollut asunut turvallisessa kodissa. Se ei koskaan ollut saanut leikkiä vapaana eikä sillä koskaan ollut ollut omaa lelua. Kaikki kuitenkin muuttui kun Brian Beker näki sen koirakodissa. Hän päätti adoptoida Roon ja antaa sille kaiken sen mitä sillä ei ollut aiemmin ollut. Nyt Roo elää ihanaa, turvallista elämää omistajansa kanssa.

Tällä videolla on taltioitu kun Roo viedään ensimmäistä kertaa lemmikkikauppaan jossa se saa valita itselleen minkä tahansa lelun se haluaa. On sydäntälämmittävää seurata, miten Roo tutkii lelutarjontaa pitkään ja hartaasti ennen päätöksensä tekoa. Tarkan pohdinnan ja tutkimisen jälkeen valinta kohdistuu suloiseen pehmosiiliin.

Tätä ihanaa videota voisi katsoa koko päivän uudestaan ja uudestaan!

Lähde: Newsner

Evästevalinnat