No nyt on ensi kesän vaatevalinnat selvillä. Jos viime kesä meni näissä pikkupöksyissä, niin nyt sitten jalkaan vaan virkatut housut, jotka on tehty kierrätysmateriaalista. Toki shortsit käyvät myös naisille, mutta miesten päällä niissä on sitä jotain. Katso vaikka!

Lähde: Etsy.com
Via Pleated-jeans

Videolla esiintyvä Bradley Knudson on ylpeä isä. Hänen tyttärensä on adoptoitu ja tummaihoinen. Eräänä iltana tytär alkoi saada rasistisia ja ilkeitä viestejä kahdelta koulukaveriltaan. Isä puuttui asiaan heti, mutta ei saanut yhteyttä kiusaajiin eikä heidän vanhempiinsa.

Lopulta asia meni poliisille, jonka kautta Bradley sai kiusaajien isän puhelinnumeron. Järkyttävintä tässä on se, että jopa isä haukkui tytärtä ja väitti Bradleytä luuseriksi, joka puuttuu turhanpäiväisyyksiin. Sen jälkeen isä julkaisi tämän videon.

Tasmanialainen äiti Sonia Singh halusi tehdä jotain pientä (mutta suurta) käytettynä ostetuille Bratz-nukeille, joiden naamoilla on sotamaalauksen kaltainen meikki. Hän maalasi nukkejen kasvot uudestaan, poisti valtavat huulet ja silmämeikit, ja neuloi nukeille uudet vaatteet. Tuloksena syntyi suloisia, ihan tavallisen näköisiä nukkeja, joilla hänen lapsena nyt leikkivät.

Kuvista näet, miten valtava muutos on.

Lähde: Tree Change Dolls

Espanjalainen taiteilija Ignacio Canales Aracil tekee prässätyistä kukista kauniita koristeita. Mies antaa kasvien kuivua kuukauden ajan valitsemansa muotoisessa astiassa tai vaasissa, minkä jälkeen hän suihkuttaa niihin lakkaa. Tämä estää kukkien haurastumisen. Ilman lakkaa teoksen alimmat osat murtuisivat.

Kyseinen menetelmä on ollut käytössä jo useita tuhansia vuosia, sillä vanhimmat prässäykset ovat löytyneet Tutankhamonin haudoista Egyptistä.

Lähde: Ignacio Canales Aracil

Neljä vuotta sitten joku hakkeroi Emma Holtenin sähköpostin ja Facebookin. Sieltä varastettiin alastonkuvia, ja ne levitettiin nettiin. Tuhannet ihmiset näkivät kuvat, kommentoivat niitä ja jakoivat eteenpäin. Samalla tiedot Emman vanhemmista ja esimerkiksi työpaikasta levisivät. Emma sai useita yhteydenottoa, jossa häneltä pyydettiin lisää kuvia tai jo levinneet kuvat lähetettäisiin hänen työnantajalleen. Tämä viestin tulva ei ole edelleenkään loppunut. Lähes kaikki tiesivät kuvien levinneen ilman Emman lupaa, mutta se ei tuntunut haittaavan.

Hakkeria ei koskaan saatu kiinni. Syyllistä etsittiin Emmasta – “mitäs lähettelet sellaisia kuvia huora”, kommentoi eräs sivusto, joka jakoi kuvat.

Yleensä naisiin kohdistuvassa vihassa tai alentavassa käytöksessä on kyse siitä, että naista ja tämän oikeuksia halutaan murjoa maanrakoon. Naisesta tehdään kohde, jonka seksuaalisuus ja keho ovat vapaata riistaa tasan siitä syystä, että ne ovat olemassa.

Tällä videolla Emma kertoo, mitä hän päätti tehdä. Valokuvaaja otti Emmasta uusia alastonkuvia, jotka hän jakoi vapaaehtoisesti – omasta tahdosta.