Merellä aallot saattavat kohota jopa kerrostalon korkuisiksi, jos tuulen suunta ja sen nopeus suovat tilanteelle oikeanlaiset puitteet. Tällä videolla Pohjanmerellä riehuu todella voimakas myrksky, mutta laivan mieheistö ei näytä olevan tilanteesta moksiskaan.

Suurimman aallon osuessa kohdalle miehet alkavat nauramaan yhteen ääneen, kaikki eivät varmasti olisi olleet tilanteesta yhtä innoissaan.

America’s Got Talent -ohjelmassa nähtiin huikea esitys 32-vuotiaalta Travis Prattilta. Hän lähti kisaan mukaan vaimonsa kannustamana, sillä hänen mielestään kaikkien pitäisi kuulla Traviksen uskomaton lauluääni. Ja hän on aivan oikeassa.

Kukaan tuomaristosta tai yleisöstä tuskin osasi odottaa, minkälainen ääni tästä miehestä oikein lähteekään. Kun hän rupesi laulamaan, kaikkien suut loksahti auki. Lukuunottamatta hänen vaimoaan, jolle Travis on laulanut jo viiden vuoden ajan.

Yleisö oli haltioissaan, samoin myös tuomarit. Ei jäänyt epäselväksi, pääseekö Travis jatkoon. Oli kuitenkin yksi asia, minkä Travis halusi tehdä kaiken kansan edessä, ennen kuin tuomarit antaa lopullisen äänensä.

Ruokapöydältä on hävinnyt muutama suklaakuorrutteinen donitsi. Syyllisiä on kaksi, joista toinen myöntää kähveltäneensä herkun. Mutta toinen ei. Jostakin syystä äiti silti tietää, että myös toinen epäilty vei donitsin.

Parasta ehkä on se, kun äiti paljastaa, että tytön naamassa on suklaata, ja tyttö väittää vain hieroneensa donitsia naamaansa.

Usein näkee koirien kiintyvän omistaajansa niin kovasti, että ne tarkkailevat omistajan jokaista liikettä, eivätkä päästä ihimisystäväänsä silmistään. Mutta kuinka usein olet nähnyt pingviinin käyttäytyvän näin?

Videolta näkyy, kuinka söpöäkin söpömpi pingviini kiintyy hoitajaansa ja seuraa uskollisesti omistajansa perässä.

Erityisesti kaikki miehet, nyt katseet tänne ja heti. Netissä leviää nuoren 12-vuotiaan pojan viisas kirjoitus siitä, kuinka ymmärtää naisia. Tai ei tämä mikään kirjoitus ole vaan kokonainen kirja. Ota muistiinpanovälineet esille ja lue tarkkaan nämä viisaat sanat. Lapsen suusta tulee totuus.

Tässä se on – jokaisen miehen Raamattu.

Miten ymmärtää naisia? Nyt se alkaa…

… ja nyt se loppuu.

Faktaa joka sana.

Lähde: elitedaily.com

Evästevalinnat