Miekkavalaat ovat petoeläimiä, jotka saalistavat yleensä useamman yksilön ryhmissä.

Miekkavalaat saalistavat muun muassa pieniä nisäkkäitä, kaloja ja jopa muita valaita. Ne osaavat saalistaa erinomaisesti laumassa ja keinuttaa jäälauttaa niin, että hylje putoaa veteen saalistajien armoille.

Pienen moottoriveneen ympärille kerääntyneet miekkavalaat voivat siis herättää pelkoa, sillä eläimet voisivat halutessaan kääntää veneen ympäri.

Tällä kertaa miekkavalaat eivät olleet kuitenkaan saalistamassa, sillä ne olivat tulleet kummastelemaan kummallista vekotinta, joka piti vielä kummallisempaa ääntä.

Mies huomasi miekkavalaat ja kaivoi kameransa esiin – seuraavaksi tapahtui jotain todella huvittavaa…

Miekkavalaat alkoivat imitoimaan moottoriveneestä lähtenyttä ääntä. Ne puhalsivat ilmaa vedenpinnan rajassa, jonka vuoksi ääni kuulosti aivan veneen moottorilta.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Ihmisten ja koirien ystävyys on kerrassaan ihanaa katsottavaa. Karvaturreilla ja niiden omistajilla on usein myös yhteisiä harrastuksia, kuten lenkkeily, leikkiminen ja esimerkiksi temppujen harjoitteleminen.

Tämä koiranomistaja on kouluttanut chihuahuaa, terrieriä ja bordercollieta jo vuosien ajan – ei ole siis ihme, että koirat ovat oppineet tekemään todella monimutkaisia ja vaikeita temppuja.

Koirat eivät tee temppuja ainoastaan yksin, sillä ne toimivat loistavasti eräänlaisena joukkueena. Samaan aikaan täytyy sanoa, että on ihana nähdä kuinka iloisia koirat ovat, kun ne saavat harjoitella ja leikkiä yhdessä omistajansa kanssa.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Voin aloittaa toteamalla sen, että leijonat ja muut villieläimet kuuluvat luontoon eivätkä suoraan tv-lähetykseen.

Meksikolaiseen tv-lähetykseen tuotu leijona oli selvästi stressaantunut ja ärsyyntynyt sille luonnottomassa ympäristössä. Lähetykseen oltiin tuotu myös pieni lapsi, joka oli hieman kiukkuisella päällä.

Leijona on petoeläin, joka toimii vaistojensa varassa, vaikka ihmiset olisivatkin yrittäneet kesyttää sen.

Videolla suuri kissaeläin tuijottaa itkevää lasta ja yhtäkkiä se päättää lähteä hyökkäykseen. Leijona nappaa tytön jalasta kiinni ja yrittää purra lasta lahkeesta.

Emme voi syyttää tilanteesta ketään muuta kuin idioottimaisia aikuisia, jotka tuovat viattoman lapsen ja leijonan viihdyttämään suoraa lähetystä seuraavia ihmisiä.

Toivottavasti tämä video toimii varoittavana esimerkkinä, jotta tällaisilta tapauksilta vältyttäisiin jatkossa.

Vihannekset eivät välttämättä maistu perheen pienimmille – olet luultavasti tietoinen tästä mikäli sinulla tai läheisilläsi on omia lapsia. Parsa-, kukkakaali ja selleri ovat ovat yleisimpiä vihanneksia, jotka vääntävät lasten huulet mutrulle.

Moni kuitenkin oppii arvostamaan näitä vihanneksia erityisesti vanhemmalla iällä – sitä paitsi ne ovat myös äärimmäisen terveellisiä!

Eric -niminen kakadu oli käynyt eläinlääkärissä, jossa oltiin todettu että linnun tulisi muuttaa ruokavaliotaan. Lääkäri oli suositellut linnulle muun muassa parsakaalia. Niinpä linnun omistajat olivat ostaneet Ericille parsakaalia ja päättäneet samalla kuvata millainen linnun ensireaktio olisi.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka paljon Eric rakasti parsakaalia!

Läheisyys ja rakkaus on ihanaa, mutta joskus “kiintiö” tulee näidenkin asioiden osalta täyteen.

Harper -niminen kissa saa usein suukkoja omistajaltaan – jossain vaiheessa eläin kuitenkin päättää saaneensa tarpeeksi, jonka jälkeen se antaa omistajalleen merkin.

Näky on todella huvittava ja kissasta huomaa, että se on saanut jo melkein yliannostuksen rakkautta.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka kissa reagoi kun sen mitta on tullut täyteen.