Minnesota Wildissä pelaava Mikael Granlund iski upean maalin Colorado Avalanchea vastaan käydyssä ottelussa. Maali ratkaisi ottelun välittömästi, sillä tiukka kamppailu oli kerennyt edetä jo ensimmäiseen jatkoerään.

Puolustajat näyttivät olevan ihmeissään, kun yhtäkkiä kiekko olikin maalissa.

 

Mitä vielä voisi opettaa koiralle, joka osaa istua, käydä maahan ja antaa tassua? No esimerkiksi näyttämään kieltä. Tämä Shih tzun pentu Cooper osaa sen jo. Kun omistaja pyytää, se työntää kielensä ulos. Sitten se saa tietysti herkkupalan. Ja uudestaan. Ja vielä kerran.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tähän lauseeseen kiteytyy paljon, ja juuri sitä valokuvaus on. Tuloksena syntyy mitä hauskimpia tilanteita ja kuvia, joita on ilo katsella.

Aina ei kuitenkaan tarvitse odottaa oikeaa hetkeä, kun sellaisen voi tekaista itse.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Lähteet: Imgur, Reddit

Virheitä sattuu meille kaikille väkisinkin. Näitä kuvia katsellessa kuitenkin miettii, miten ihmeessä tämä on mahdollista. Tuotteet ovat väärissä paketeissa, etiketeissä lukee jotain ihan muuta mitä niissä pitäisi, tai jotain muuta silmäänpistävää.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Psst! Oletko jo nähnyt ensimmäisen osan? Pääset artikkeliin tästä.

Lasten värityskirjat ovat täynnä houkuttelevia mahdollisuuksia muokata kuvista jotain muuta kuin, mitä ne oikeasti edustavat. Coloring Book Corruptions kerää aikuisten värittämiä – ja hiukan mustalla huumorilla maustettuja – kuvia lasten piirustuskirjoista. Nyt ei kannata sitten odottaa suloisia, iloisia ja kauniisti väritettyjä kuvia maailman söpöimmistä asioista. Tai ehkä kannattaakin, sillä tulet yllättymään.

Ainakin väri pysyy rajojen sisällä!

Lähde: Coloringbookcorruptions.com / Facebook