28-vuotias Rick Genest on kanadalainen taiteilija sekä malli. Hänet tunnetaan myös ”Zombie Boyna”, sillä hänen kehoaan peittää luustoa esittävät tatuoinnit.

Vichyn meikkivoide saa hyvää mainetta, kun Zombie Boyn avulla näytetään, kuinka tehokkaasti kyseiset meikit käytännössä peittää.

 

Arnold Schwarzenegger on itävaltalais-yhdysvaltalainen kehonrakentaja, näyttelijä ja poliitikko. Schwarzenegger voitti 1970-luvulla kehonrakennuksen arvostetuimman kilpailun Mr. Olympian seitsemän kertaa.

Tuohon aikaan kehonrakennus oli erilaista kuin tänä päivänä, sillä muodot joita tavoiteltiin olivat enemmän urheilullisemmat. Tämän videon herra (Calum Von Moger) muistuttaa Arnoldia erittäin paljon. Joissakin kohdissa on vaikea sanoa onko kyseessä Calum vai Schwarzenegger.

Steppi on rytmikäs tanssilaji, jota tanssitaan useimmiten nahkakengissä joiden pohjaan on kiinnitetty alumiiniset raudat, joita napautellaan lattiaan. Stepata voi mihin musiikkiin tahansa, mutta perinteisintä steppimusiikkia on jazz.

Videolla nähdään hieno steppiesitys, kun yksijalkainen mies villitsee yleisön.

Muille ihmisille on hauska tehdä jekkuja, mutta kannattaa olla kuitenkin tarkkana, että pila ei lopulta osu omaan nilkkaan.

Videolla kanansiipien syömiskilpailun voittanut mies antoi kuonoon vieressä istuneelle miehelle, koska tämä veti hänen housut nilkkoihin.

 

Netti on täynnä erilaisia parkour videoita, mutta tästä videosta erikoisen tekee se, että tämä on aivan kuin Super Mario peleistä! Super Mario Bros on Wii Sportsin jälkeen maailman toiseksi myydyin videopeli – sitä on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta ja se on edelleen erittäin suosittu retropelaajien keskuudessa.

Evästevalinnat