Microsoft Paint on Windowsin mukana tuleva piirto-ohjelma, joka on suurimmalle osalle tuttu jo entuudestaan. Paintin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa erilaisia valintatyökaluja, värityökaluja, siveltimiä ja geometrisia kuvioita, mutta sen ominaisuudet ovat melko yksinkertaisia verrattuna nykypäivän kuvankäsittely sekä piirto-ohjelmiin.

Netti pursuaa uskomattoman hienoja digitaalisesti tehtyjä piirustuksia. Ne ovat usein tehty paljon mahdollisuuksia antavilla ohjelmilla, mutta kuka olisi uskonut saman onnistuvan myös Paintilla. Vaikka Painttiin on tullut päivityksien ja uudistuksien mukana paljon lisää erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi siveltimissä, on tämän digipiirustuksen tekijä todella lahjakas.

Vaikka joulu menikin jo, niin näemme videolla uskomattoman suorituksen joulupukin piirtämisestä. Piirustus on suoritettu Paint-ohjelmalla, ja siihen meni yhteensä noin 50 työtuntia. Video on nopeutettu muutamaan minuuttiin, mutta siitä näkee silti hyvin jokaisen eri työvaiheen ja muutoksen syntymisen realistisiksi kasvoiksi.

Maalla liikkuessaan pingviini on kömpelö taapertaja, ja jos sen jalkojen alle sattuu liukasta jäätä, saattaa vatsa käydä tervehtimässä maan pintaa useita kertoja päivässä. Pingiivinit voivat jopa liukua mahallaan jäänpinnalla päästäkseen nopeammin eteenpäin. Vedessä tämä eläin taas on sukkela kuin märkä saippuapala.

Tälle videolle on koottu pingviinien elämää maalla eli kömmähdyksiä ja kiipeily-yrityksiä, jotka eivät mene ihan putkeen. Välillä meno saattaa näyttää pahaltakin, mutta jokainen kaveri nousee aina uudestaan pystyyn ja jatkaa iloisesti matkaa.

Pohjois-Koreassa monet asiat eivät ole aivan mallillaan, mutta maasta löytyy kuitenkin uskomattoman lahjakkaita muusikoita. Videolla nähtävät pikkulapset soittavat kitaraa uskomattoman hyvin yhdessä. On uskomatonta kuinka kurinalaisesti näin pienet lapset pystyvät soittamaan ja keskittymään samanaikaisesti pelkästään esiintymiseen.

Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka paljon nämä lapset harjoittelevat soittamista päivittäin.

 

Moni saattaa ihmetellä miksi jotkin merkit ovat huomattavasti muita merkkejä kalliimpia. Louis Vuittonin kengät ovat hyvä tapa kertoa ja selittää niiden kallis hinta. Kaikki LV:n kengät on tehty käsityönä ja yhden kenkäparin tekemiseen kuluu useita tunteja, ellei jopa päiviä.

Louis Vuitton on vuonna 1854 perustettu ranskalainen muotialalle painottuva yritys. Yritys sai monien muiden yritysten lailla nimensä perustajansa mukaan. Kyseinen merkki on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä vaatemerkeistä muotialalla.

Urheilutapahtumissa järjestetään katsojille myös kilpailuja, joissa parhammillaan on mahdollisuus voittaa jopa miljoonia euroja. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut miljoonista, mutta palkintona oli luvassa 100 000 euroa sille ihmiselle, joka heittää pallon koriin keskiviivalta.

Arvonnan tuloksena mies pääsi kentälle kokeilemaan onneaan. Heitossa oli mukana myös hieman tuuria, mutta kaveri selvästi oli ennenkin heitellyt koripalloa. Oli miten oli mies tienasi 100 000 euroa todella helposti ja hän saa aloittaa uuden vuoden hyvällä mielellä.