Tällä videolla näet uskomattomia temppuja hidastettuna! Hienoja tempuista tekee se, että ne ovat kuvattuja erittäin tarkasti ja tempun jokainen yksityiskohta näkyy selkeästi.

Rullalautailun eli skeittauksen historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset skeittivälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä.

Skeittitemppujen tallentaminen videolle tai valokuvaksi on ilmiö, joka on ollut osa rullalautailua sen alkuajoista saakka. Nykyisin lähes jokaisessa rullalautailuyhteisössä on ainakin yksi henkilö, joka omistaa videokameran ja kulkee mukana taltioimassa temppuja. Kuvattu materiaali koostetaan yleensä skeittailuvideoksi, joka näytetään kavereille tai siirretään esimerkiksi internettiin muiden lajin harrastajien nähtäväksi.

 

Ihmisiä varmasti kiinostaa ketkä naisista vaikuttavat eniten maailmalla. Valitettavasti listalle ei noussut Suomen entinen presidentti Tarja Halonen.

Tässä tulee lista 10 vaikutusvaltaisimmista naisista!

1.

Angela Merkel
Angela Merkel, 57
Kansleri
Saksa
Poliitikka

2.

Hillary Clinton
Hillary Clinton, 63
Ulkoministeri
USA
poliitikka

3.

Dilma Rousseff

Dilma Rousseff, 64
Presidentti
Brasilia
Politiikka

4.

Indra Nooyi

Indra Nooyi, 56
Toimitusjohtaja, Pepsi
USA
Bisnes

5.

Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg, 42
Operatiivinen johtaja, Facebook
USA
Bisnes

6.

Melinda Gates

Melinda Gates, 47
Bill & Melinda Gates-yrityksen toinen perustaja
USA

7.

Sonia Gandhi

Sonia Gandhi, 65
Presidentti
Intia
Politiikka

8.

Michelle Obama

Michelle Obama, 48
USA
Politiikka

9.

Christine Lagarde

Christine Lagarde, 56
Toimitusjohtaja
Ranska

10.

Irene Rosenfeld

Irene Rosenfeld, 59
Toimitusjohtaja, Kraft Foods
USA
Bisnes

Katso loput sata tästä linkistä!

Tänään nettiin ladattin hauska video. Kesken voittajan haastettelun ruutuun iskee mies lintuasussa. Lintuasussa oleva mies kerkeää hetken ajan esiintymään, kunnes järjestyksenvalvojat hakevat hänet pois ruudusta.

rUpJB

OPISKELIJARISTEILY GOOM TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA!

Opiskelijoiden suosimat GOOM -risteilyt seilataan seuraavan kerran 10. ja 11.helmikuuta 2013 Turun Silja Europalla. Legendaariseksi muodostunut GOOM juhlii samalla 20-vuotista historiaansa. Vuodesta 1993 järjestetty risteily on kerännyt menneiden vuosien aikana yli 150 000 matkustajaa.

20-vuotisjuhlaristeily tarjoaa molemmilla lähdöillä Apulannan erikoiskeikan, jonka yksityiskohdat paljastuvat myöhemmin. Apulanta keikkailee vuonna 2013 vain muutaman kerran, joten risteilijät pääsevät nauttimaan yhtyeen harvinaisista keikoista ”GOOM House Band” -hengessä. Laivassa tapahtuu tuttuun tapaan kellon ympäri, perinteeksi muodostunutta wiuhahdusta unohtamatta. Virallinen risteilyohjelma tullaan julkaisemaan elokuun alussa.

GOOMipeikkomyynti eli ryhmälippujen myynti risteilylle on käynnistynyt osoitteessa goom.net. GOOMipeikko on henkilö, joka kerää esimerkiksi omasta opiskelupaikastaan vähintään 16 henkilöä, ilmoittaa heidät lähtijöiksi ja saa tästä etuja itselleen. Yleinen lipunmyynti alkaa 4.9.2012 Matkavekassa. Liput alkaen 48 euroa.

 

Katutaide jakaa vahvasti mielipiteitä, toisten mielestä se on silkkaa töhräämistä, kun taas huomattava osa pitää sitä aitona taiteena, kaikissa muodoissaan. Graffitien ja ”tagien” tarkoituksena on usein vain mainostaa omaa ryhmäänsä, mutta välillä myös herättää ajatuksia. Yhteiskunnasta löytyy monia virheitä ja graffititaiteilijat ovat hyvin tietoisia niistä.
Graffiteissa voi myös käyttää sarkasmia, kuten alla olevista teoksista näkee.

Source: mobstr.org
Evästevalinnat