Ryöstö on rikos, joka on määritelty Suomen rikoslaissa. Ryöstössä anastetaan tai otetaan luvatta käyttöön toisen omaisuutta väkivallan tai uhkailun avulla.

Tällä videolla mies aikoi ryöstää kaupan aseella uhaten, mutta kassa vetikin oman aseensa esiin jonka seurauksena ryöstäjä pakeni nopeasti paikalta.

Jeff Wright on ilmapallotaiteilija joka tekee asuja ilmapalloista. Jeff, joka työskentelee vapaaehtoisena orpokodissa Boliviassa, otti haasteen vastaan jossa häntä pyydettiin tekemään Iron Man asu. Hänellä oli aikaa 10 tuntia, ja käytettävissään 500 ilmapalloa. Asu koostuu sadoista ilmapalloista jotka hän on kiinnittänyt huolellisesti toisiinsa sisältäen useita yksityiskohtia.

Amerikkalainen Brian Shaw on 31-vuotias voimannostaja. Hänestä on tullut virallisesti maailman vahvin mies voitettuaan vuoden 2011 sekä 2013 voimannostokilpailun. Useissa kisoissa hän on myös sijoittunut toiselle, sekä kolmannelle sijalle.

Videolla Brian todistaa vahvuutensa ja nostaa ilmaan liki 443 kilogrammaa!

Monissa kodeissa asuu hiiriä, jotka ovat yleensä melko harmittomia. Monet ihmiset eivät kuitenkaan pidä kyseisistä elämistä, joten he haluavat hävittää ne.

Tällä kertaa isä oli palkannut poikansa tappamaan hiirtä aseella. Hetken pällistelyn jälkeen hiiri syöksyy suoraan pojan housuihin, jonka jälkeen alkaa kova huuto sekä nauru.

LG on kehittänyt loistavan mainospilan, jolla he mainostavat uusinta 84″ Ultra HD televisiotansa.

Videolla esiintyvät ihmiset luulivat menevänsä tavalliseen työhaastatteluun, mutta paikan päällä he kokivat jotain karmaisevaa. Ikkunaa esittävässä televisiossa näytettiin kuinka meteoriitti olisi iskeytymässä maahan. Myös rakennus alkoi tärisemään lisätunnelman luomiseksi.

Voiko tällaiseen haastatteluun valmistautua?

Katso valmistautumisvinkit perinteisempään työhaastatteluun tai etsi samalla uusi duuni ja tsekkaa avoimet työpaikat osoitteesta duunitori.fi.