Tällä videolla nähdään kun mies ajaa tahallisesti poliisin päälle. Hän jatkoi ajamistaan vaikka poliisi roikkui kyydissä konepellin päällä. Poliisi loukkaantui pudotessaan liikkuvan auton kyydistä, ja muutamaa päivää myöhemmin syyllinen pidätettiin.

Koirat viihdyttävät omistajiaan hauskoilla tempauksilla päivittäin. Videolla isäntä sanoo koirilleen, että nyt on ruoka-aika. Tämän jälkeen koirat alkavat tanssia ja pyöriä ympäriinsä ilosta.

Tällä miehellä ei tule ikinä olemaan tylsää kotona.

Amatöörivalokuvaaminen saattaa olla yllättävän hauskaa, kun keksii hyviä ideoita. Kokosimme 32 hauskinta kuvaa, jotka aluksi hämmentävät. Jokaiselle kuvalle löytyy kuitenkin luonnollinen selitys hetkellisen tarkastelun jälkeen.

Hauskimmat optiset illuusiot syntyvät yleensä vahingossa, jolloin kukaan ei osaa odottaa niitä. Osa tämän kuvasarjan kuvista on tekaistuja, mutta on myös tilanteita, jotkasyntyivät täysin vahingossa.

Lähde: Imgur.com

Paperintaitteleminen saattaa näyttää helpolta, mutta todellisuudessa se on erittäin paljon kärsivällisyyttä ja luovuutta vaativaa työtä. Tanskalainen taiteilija Peter Callesen A4 papereista uskomattomia veistoksia. Mies sanoo paperin antavat loistavia mahdollisuuksia luoda hienoa taidetta, lisäksi teoksista saa myös kolmiuloitteisia.

Tässä 20 esimerkkiä miehen upeista teoksista:


Lähde: Twistedsifter

Jackass on Jeff Tremainen, Johnny Knoxvillen ja Spike Jonzen kehittämä televisiosarja, joka sai alkunsa Big Brother -lehden kuvauksissa Knoxvillen kokeillessa erilaisia itsepuolustusvälineitä itseensä lehtiartikkelin vuoksi.

Myöhemmin miehet suunnittelivat televisiosarjan, jossa ohjelman tähdet satuttavat toisiaan huvikseen. Alkuperäisen Jackass-porukan selkiinnyttyä Knoxville huomasi, että Bam Margeran tekemät CKY-videot olivat myyneet hyvin USA:ssa, joten he ottivat CKY-elokuvien tähdet mukaan joukkoonsa. Näin syntyi yksi 2000-luvun kuuluisimmista brändeistä: Jackass.

Kyseinen ryhmä on tuottanut myös 5 elokuvaa, jotka ovat olleet huippusuosittuja. Tällä kertaa asialle pääsee ”Bad Grandpa”, joka tekee pienen pojan kanssa hulvattomia kujeita muille ihmisille. Hauskinta kaikessa on, että ihmisten reaktiot ovat aitoja, sillä he eivät tiedä olevansa kuvausten uhreina.

Aiemmat miesten tuottamat elokuvat:

Jackass – ”The Movie” (2002)
Jackass ”Number Two” (2006)
Jackass ”2.5” (2007)
Jackass – ”The lost tapes” (2009)
Jackass ”3D” (2010)
Jackass ”3.5” (2011)

Jackass ”Bad Grandpa” (tulossa tämän vuoden lokakuussa)