Koirien ja omistajien välille muodostuu mitä erikoisimpia ja suloisimpia ystävyyssuhteita. Ystävillä on tapana pitää myös salaisuuksia, joista muut eivät tiedä – tässä tapauksessa ystävysten välinen “salaisuus” on laulaminen, jota he harrastavat kylpyhuoneessa.

Omistaja oli päättänyt tällä kertaa asettaa kameran kylpyhuoneeseen, jotta hän saisi tallennettua suloisen tilanteen videolle. Mies aloittaa esityksen ja ei mene kauaa, kun koira yhtyy komeasti soivaan mieskuoroon.

Katso ihana video alapuolelta! 🙂

Papukaijat ja kakadut ovat erittäin sosiaalisia eläimiä, jonka vuoksi olisi hyvä, että niillä olisi omistajansa lisäksi myös vähintään yksi lintu ystävänä.

Papukaijat oppivat matkimaan nopeasti puhetta, jonka ansiosta omistajat voivat “keskustella” niiden kanssa eri aiheista.

Videolla saat nähdä papukaijat, Jojon ja Quakerin, linnut asuvat Pohjois-Carolinassa. JoJo on todella ihastunut Quakeriin ja se tekeekin kaikkensa saadakseen ihastukseltaan huomiota.

JoJo pyytää Quakeria antamaan suukkoa, mutta vastakaikua ei tunnu irtoavan. Tämän vuoksi JoJo päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja antaa Quakerille lukuisia pusuja!

Pienestä pitäen yhdessä olleet lapset ja koirat muodostavat sisarusmaisen suhteen, joka kestää läpi elämän. Videolla saamme nähdä vauvan, joka lähestyy perheen huskya.

Husky näyttäisi pitävän uudesta ystävästään, sillä se kääntyy selälleen makaamaan ja alkaa leikkia lapsen kanssa.

Ainut asia, joka tilanteessa pisti silmään oli se, että vanhemmat antoivat koiran nuolla lapsen kasvoja ja suuta. Koira ei itsessään tarkoita tällä mitään pahaa, mutta vauva voi pahimmillaan saada koiran suussa olevista bakteereista vakavan infektion.

Katso suloinen video alapuolelta:

Eläimillä on yllättävän pitkä muisti – siksi meidän tulisi olla erityisen tarkkoja mitä teemme, sanomme ja näytämme niille. Leijonia pidetään vaarallisina petoina, jotka purevat ja syövät kaikkea, mitä vastaan tulee.

Nainen oli pelastanut leijonanpennut sirkuksesta, jossa ne elivät vankeina. Leijonat kuitenkin kasvoivat kovaa vauhtia ja lopulta ne olivat liian suuria, jotta nainen olisi voinut pitää niistä huolta. Leijonat vietiin luonnonsuojelupuistoon, jossa ne saivat elää makoista ja rauhallista elämää.

Seitsemän vuotta oli kulunut, jonka jälkeen nainen päätti mennä katsomaan tunnistaisivatko leijonat vielä hänet.

Jällennäkeminen on vähintäänkin koskettavaa katsottavaa!

Shane Godfrey oli pudottanut 22 kiloa painoa, eikä hän näyttänyt enää entiseltä itseltään, Facebookiin tehdyssä tilapäivityksessä kerrotaan.

Shane oli kärsinyt flunssasta ja saanut vakavan jälkitaudin, jonka vuoksi hän oli joutunut viettämään viisi viikkoa sairaalassa. Shane oli melkein kuollut sairauden aiheuttamiin oireisiin.

Lopulta mies kuitenkin parantui ja sai luvan palata takaisin kotiinsa. Hän odotti eniten koiransa, Willien, tapaamista. Aluksi vaikutti kuitenkin siltä, että Willie ei meinannut tunnistaa ystäväänsä.

Mutta katso, mitä tapahtuu, kun koira nuuhkaisee omistajaansa: