Videolla nähtävä tapaus on osittain lavastettu, mutta ikävä kyllä se perustuu ihan oikeaan tilanteeseen. Perhe oli eräänä päivänä syömässä ravintolassa, kun heidän autistisen poikansa käytös hermostutti erään asiakkaan, joka alkoi moittia isää ja äitiä huonoiksi vanhemmiksi ja sai lopulta äidin kyyneliin.

Tämä tilanne on tismalleen vastaavanlainen paitsi, että isä, äiti, tytär, autistinen poika ja ilkeä asiakas ovat näyttelijöitä. Muut ravintolassa eivät tiedä tätä. Lopulta kunniansa saa kuulla juuri oikea henkilö – eikä se todellakaan ole autistinen poika tai hänen vanhempansa.

 

Tavalliset leuanvedot eivät näytä enää miltään tämän esityksen jälkeen. Tämän naisen treeni sujuu nimittäin kuin tanssi – kirjaimellisesti. Ja vaikka nainen saakin tuon näyttämään helpolta, niin siinä tarvitaan voimaa ja kestävyyttä uskomattoman paljon. Siitä vain harjoittelemaan!

Cheerleading ei ole mikään ihan helppo laji. Akrobaattiset hypyt ja nostot vaativat kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja rytmitajua. Tämä japanilainen tiimi vetää henkeäsalpaavia temppuja yleisön kannustaessa innoissaan mukana. Wou!

Dexter-rotalla on valikoima maku. Se ei mitään viherhöttöä halua kiduksiinsa mättää. Dexter yrittääkin hyvin selvästi ilmaista mielipiteensä kädelle, joka yrittää tunkea parsakaalia sen mökkiin. ”Ei todellakaan. Ei ei ei. Tule uudestaan jonkun paremman syötävän kera, kiitos.”

Videolla nähtävä elävä pyörimisilluusio vaatii lähes taikuutta. Tämä on jopa hypnoottisempaa kuin takkatulen tuijottaminen.

Video on kuvattu pyörivän alustan päällä, joka pyörii 550 kierrosta minuutissa. Kamera filmaa 24 kuvaa sekunnissa käyttäen hyvin lyhyttä valoitusaikaa (1/2000 sek). Alustan pyörimisnopeus on hyvin tarkasti synkronoitu kameran kuvausnopeuden kanssa, niin että kamera ottaa uuden kuvan aina kun veistos pyörähtää kultaiset 137,5 –astetta.

Ai siis mitä? Niinpä.

Jos haluat paneutua tähän mysteeriin, lisätietoja löytyy täältä.

Evästevalinnat