Mies löysi talon nurkasta seitsemän pientä sorsanpoikasta, joiden emo oli mitä luultavammin kuollut. Linnut olivat aivan yksin ja hukassa, eikä ne olisi selvinnyt ilman apua.

Linnut nökötti tiiviisti yhdessä talon seinustalla.

Niitä pelotti ja yhdeksästä linnusta kaksi juoksi karkuun. 

Mies perheineen yritti pitää mahdollisimman hyvää huolta linnuista.

He huomasivat lintujen pystyvän hyppäämään todella korkealle! Lapset keksivät väliaikaisen ratkaisun pitääkseen linnut laatikossa.

Mies rakensi hienon nurkkauksen sorsille, missä on lämpölamppu ja hyvät oltavat.

Linnut ryntäsivät heti juomaan vettä kipoista. Ne myös jäi uimaan niihin.

Naapurikin halusi auttaa poikasia, ja kipaisi hakemassa eläinkaupasta sorsille sopivaa ruokaa.

Mies ja hänen perheensä teki kaiken niin hyvin kuin vain osasivat. Sorsat selvisi hyvin myös yöstä. Seuraavaksi on aika viedä linnut hieman osaavampiin käsiin. Mies soitti eläinjärjestölle, joka keskittyy luonnossa eläviin eläimiin. He lupasivat ottaa sorsat hoiviinsa, sekä palauttaa linnut takaisin luontoon, kun ne ovat siihen valmiita.

Lähde: Reddit

Toiset koirat tykkäävät läheisyydestä äärimmäisen paljon, toiset taas eivät niin hirveästi. Tämä kaveri ainakin tekee kaikkensa, ettei omistaja tulee lähelle pussailemaan ja halimaan. Toki tässä klipissa on omistajalla sormensa pelissä ja koira osaa temppunsa loistavasti, mutta liekö aihe keksitty koiran todellisen luonteen takia. Joka tapauksessa aika hauska video.

Moni meistä on varmasti joskus miettinyt, mitä heidän lemmikkieläimet sanoisivat jos ne osaisivat puhua. Tai että mitä lemmikki yrittää sanoa haukkuessaan tai miukuessaan omistajalleen.

Vielä emme toistaiseksi ymmärrä eläimien kieltä, mutta mitä jos ne osaisivatkin kirjottaa? Alla olevissa 13 kuvassa kissa ja omistaja lähettävät toisilleen tekstiviestejä.

Kaikki kissaihmiset voivat varmasti jotenkin samaistua näihin keskusteluihin. Harmaa osuus on kissan lähettämä, ja sininen ihmisen.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde: catster

Äiti pitelee pienokaistaan vatsansa päällä, jotta se voi nukkua rauhassa ja turvassa.

Lähde

Merisaukko on maailman pienin merinisäkäs. Poikanen voi kasvaa yli metrin mittaiseksi, ja se voi painaa jopa 40 kiloa. Merisaukko on uhanalainen laji. Sen pahin vihollinen on surullista kyllä ihminen, joka haluaa viedä saukolta sen tiheäkarvaisen ja tiiviin turkin.

Kyllä, kuulit oikein. On olemassa ainakin kaksi kalalajia, joilla kasvaa tismalleen saman näköinen hammasrivistö suussaan kuin ihmisellä. Toivottavasti nämä eivät tule uniisi uiskentelemaan painajaismaisesti.

Tämä Etelä-Amerikan joissa uiskenteleva pacu-kala näyttää tosi viattomalta…

http://i.imgur.com/RYjqKuE.jpg

… siis suu kiinni!

Sillä sen aukinaisesta luukusta pistää esiin tutun näköinen valkoinen hammaskalusto.

Pacu yhdistetään usein lihaasyövään piraija-kalaan, mutta niillä on kuitenkin erilaiset ruokatottumukset. Alla olevassa kuvassa on piraijan hampaat. Ne ovat terävät ja kääntyy vähän sisäänpäin.

Pacu taas on kaikkiruokainen eli se vetelee myös kasviksia. Sen hampaat muistuttavat enemmän ihmisen hampaita.

Myös paistettuna… Nam…

Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä tämän sheepshead-kalan suusta löytyy jotain vielä jännittävämpää…

Nimittäin liikaa, aivan liikaa hampaita.

Hampaita kaikkialla.

Tässä on taas yksi syy lisää säikähtää vedessä, kun joku limainen lumpeenvarsi hipaisee nilkkaa.

Lähde: Viral Nova / Fotolia