Ihan jokainen mies tuskin antaisi naiselleen lupaa piirrellä autoonsa tussilla, mikä ei lähde edes pesussa pois. No tämä mies antoi, sillä hän oli kyllästynyt ankeaan harmaaseen väriin. Piirustustaitoinen vaimo oli innoissaan projektista ja ryhtyi hommiin.

Lähes 100 työtunnin jälkeen auton uusi ilme oli valmis. Ja pariskunta voi olla ihan varma, ettei toista tällaista tule missään vastaan. Ja ei, se ei lähde sateella pois.

Lähde: Reddit

Via: Boredpanda

Noel Cruz on taiteilija, joka tuunaa tavallisia Barbie-nukkeja uuteen uskoon. Hän ostaa julkkiksia muistuttavia nukkeja tavallisista kaupoista ja tekee niistä elävämmän näköisiä. Ensin Barbie-nukkien tuunaus oli pelkkä harrastus, mutta nyt Cruz tienaa töillään useita tuhansia.

Nuket ovat todella haluttuja, sillä jokainen nukke on uniikki ja ainutlaatuinen luomus, jollaista ei toista tule vastaan. Lisää Noel Cruzin tuunaamia Barbie-nukkeja voit katsoa hänen kotisivuiltaan, Facebookista tai Instagramista.

Marilyn Monroe

Harry Potter (Daniel Radcliffe)

Zombie Boy (Rick Genest)

Pahatar (Angelina Jolie)

Jack Sparrow (Johnny Depp)

Bella Swan (Kristen Stewart)

Alice Cullen (Ashley Greene)

Elvira (Cassandra Peterson)

Jennifer Lopez

Farrah Fawcett

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPier)

Elizabeth Taylor

Prinsessa Diana

Jackie Kennedy

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)

Lähde: Facebook

3-vuotias Alida-tyttö kärsii harvinaisesta keuhkosairaudesta. Alida tarvitsee lisähappea lähes jatkuvasti, joten hänen täytyy raahata mukanaan happipulloja. Pullot ovat liian suuria kannettavaksi, joten tytön isä rakensi kärryn niiden kuljettamiseen. Koko perheen sydäntä raastoi ajatus siitä, ettei Alida pääse painavan kärryn takia leikkimään ja riehumaan pihalle muiden lasten tavoin. Sitten isä sai ajatuksen, joka muutti Alidan elämän parempaan suuntaan.

Perheeseen tuli palveluskoira nimeltä Mr. Gibbs, josta tuli Alidalle korvaamaton. Se seurasi tyttöä kaikkialle, ja kantoi happipulloja mukanaan. Alida pystyy laskemaan liukumäkeä, heitellä palloa ja riehua sydämensä kyllyydestä ilman, että hänen pitää raahata kömpelöä kärryä mukanaan. Nyt hänellä on nelijalkainen ystävä, joka kulkee aina sinne, minne tyttökin. ”He ovat parhaat ystävät keskenään”, tytön isä kertoo.

Vaikka jokainen penis on täydellinen juuri sellaisena kuin se on, Elite Daily pyysi 20 naista piirtämään täydellisen peniksen. Heitä myös pyydettiin kertomaan, mikä on ideaalin peniksen koko. Mitat vaihtelivat 15 sentistä 25 senttiin. Eräs nainen taas sanoi, ettei pidä isoista peniksistä, koska sellainen aiheuttaa helposti kipua.

Tämän jälkeen jokainen naisista nappasi kynän käteensä ja piirsi paperille mieleisensä seipään. Yllättävää oli, että harva niistä näytti oikeasti aidolta.

Amanda Guarascio ja hänen ystävänsä huomasivat yksinäisen koiran leirintäalueella. Koira makoili maassa ja näytti olevan laihassa kunnossa. Tytöt halusivat auttaa koiraa, mutta pelokas eläin ei antanut heidän tulla lähelleen. Kaverukset yrittivät pohtia, kuinka he pääsisivät koiran luokse. Sitten Amanda sen keksi – eivät he pääsekään. Koiran pitää tulla heidän luokse.

Amanda meni maahan makaamaan ja esitti, että hänellä on kipuja. Kuulostaa aika oudolta tavalta houkutella koira luokseen, mutta se toimi juuri niin kuin pitikin.

Leirintäalueella olevat tytöt näkivät laihan koiran makoilemassa maassa.

Amanda keksi nerokkaan kikan, miten hän saa koiran houkuteltua luokseen.

Hän makasi maassa tunteja ja odotti, että koira alkaisi lähestyä häntä.

Ja niin se lähestyikin.

Koira oli selvästi kiinnostunut tytöstä, mutta Amanda ei uskaltanut liikahtaa, ettei koira säikähtäisi.

Amanda odotti sopivaa hetkeä lähestyä koiraa. Hetken päästä sellainen tulikin, ja koira antoi Amandan koskea itseään.

Laiha ja pelokas koira huomasi, ettei tytöt halua sille mitään pahaa. Se oli ehkä jo vähän odottanutkin, että joku tulisi auttamaan sitä.

Amanda päätti ottaa koiran luokseen yöksi. Se sai nimekseen ”Bear”.

Seuraavana aamuna Amanda vei Bearin eläinlääkärin vastaanotolle tarkastukseen.

Sillä ei ole enää mitään hätää.

Tyttöjen hyväsydämisyys ja kärsivällisyys antoi Bearille uuden mahdollisuuden. Ilman heitä se saattaisi vieläkin olla metsässä kylmissään ja nälissään. Eläinlääkärit eivät todenneet Bearin terveydessä mitään poikkeavaa, joten sille voidaan alkaa etsiä rakastavaa loppuelämän kotia.

 Lähde: Facebook, king5.com