Pöllöissä on jotain kiehtovaa. Ne ovat myös aika huvittavan näköisiä, kun niiden päät kääntyilevät milloin mihinkin suuntaan ja silmät näyttävät siltä kuin olisivat ihmetyksestä selällään. Tämä suloinen pöllöperhe syö aamupalaa, jaloittelee ympäriinsä ja pörräilee kiinnostuneena kameran ympärillä. Ihania!

Tällaista ei näe ihan joka päivä. Äiti odottelee poikaansa Jonnya koulubussista. Mutta hän ei odottele yksin, sillä etupenkillä istuu joku toinenkin, nimittäin herra Nibbles – sorsa. Kun se näkee pojan tulevan autolle ja sisään asti, se innostuu silmin nähden. Poika antaa ystävälleen pari suukkoa ennen kuin automatka jälleen jatkuu.

Näillä kahdella kissaystävyksellä ei jutun juurta puutu, ja niillä näyttää olevan hirveästi asiaa toisilleen. Ne kurnivat ja maukuvat, sekä vilkuilevat toisiaan.

Tiedä sitten, miten syvät keskustelut kissoilla todellisuudessa on, mutta meidän silmäämme tämä näyttää melko suloiselta.

Mikä olisikaan sen suloisempaa kuin pieni kissanpentu näkemässä unta. Tämä kissa on nukahtanut emonsa hellään syleilyyn ja päässyt syvien unien maailmaan.

Sen pikkuiset tassut vipattaa kattoa kohti samalla, kun emo katselee vierestä pentunsa unenlahjoja. Taustalla soiva musiikki tekee tilanteesta vielä söpömmän, sillä kissanpentu näyttää tanssivan unissaan.

On kyse sitten millaisesta eläimestä tahansa, jokainen tarvitsee pientä rohkaisevaa kosketusta ja kaverin lämpöä. Niin nämä koiratkin. Joskus rakkaudenkaipuun täyttää toinen koira, joskus kissa ja joskus ihminen.

1. Koska me kaikki tarvitaan läheisyyttä ja rakkautta.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15. Välillä me tarvitaan jotain pehmeää, jossa lepuuttaa päätä…

16.

17.

18. … ja tietysti lämmintä syliä…

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26. … ja sitten tietysti kaikki tarvitsevat kaveria, johon voi nojata, kun väsyttää.

27.

Onneksi on ystävät!

Lähde: Distractify