Erilaiset valokuvausprojektit ovat kiehtovaa katsottavaa ja internet on mahdollistanut sen, että me pystymme katsomaan eri puolilta maailmaa kuvattuja videoita. Tämä valokuvausprojekti poikkeaa muista sillä, että se on kuvattu vedellä täytetyn ämpärin pohjalta. Saatatin tässä vaiheessa jo miettiä, että miten tällaisella idealla voi saada minkäänlaisia kuvia otettua.

Tulet luultavasti kuitenkin yllättymään, kun katsot alla olevan videon ja näet, kuinka monet eläimet käyvät vesiämpärin luona hakemassa nesteytystä. Hiiri oli mielestämme kaikista suloisin ämpärille ilmestynyt eläin.

Miljoonat eläimet joutuvat kokemaan vuosittain käsittämätöntä julmuutta, kun niitä kohdellaan kaltoin tai hylätään kaduille. Caitlyn oli joutunut elämään surullista elämää ja tilanne paheni entisestään, kun sen hullu omistaja päätti teipata eläimen kuonon kiinni.

Eläinlääkärit olivat ihmeissään, että koira oli edes hengissä kokemansa jälkeen. Eläin toipui lopulta rankoista kokemuksistaan, mutta sen kuonoon jäi pysyvät arvet.

Caitlynille järjestettiin pienimuotoiset juhlat, jossa koira sai olla iloisesti uusien ystäviensä kanssa. On ihana nähdä, kuinka pelokas ja surullinen koira on vihdoin muuttunut iloisemmaksi ja se uskaltaa olla oma itsensä.

Eläimet tarvitsevat silloin tällöin apuamme, kun ne joutuvat esimerkiksi pentuina oman onnensa nojaan. Pennut tarvitsevat huolenpitoa, turvaa ja ruokaa, jota ei välttämättä ole saatavilla ilman emoa. Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka haluavat auttaa näitä hädässä olevia karvaturreja.

Casey Andersonin ja harmaakarhu, Brutuksen, tarina on kuitenkin hieman ainutlaatuisempi kuin perinteisten pelastustarinoiden. Mies pelasti Brutuksen, joka oli vasta pentu ja piti siitä huolta niin kauan, kunnes eläin oli täysikasvuinen.

Tällä videolla saamme nähdä koskettavan hetken, jossa harmaakarhu ja mies kohtaavat vuosien tauon jälkeen. Jälleennäkeminen on tunteikas, eivätkö vanhat ystävykset peittele iloaan.

Olemme jo tarpeeksi moneen otteeseen todenneet, että: ”koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä” — tämä lause on kuitenkin niin totta, ettei sitä voi olla toistamatta jatkuvasti. Koirat rakastavat ja pitävät perheenjäsenistään huolta ehdoitta, avain kuten ihmisetkin. Koirat tuovat erityisesti vauvoille tukea, turvaa ja leikkiseuraa, kun vanhemmilla on kiire.

Tämä 2013 vuonna Youtubeen ladattu video on kerännyt järjettömän suosion ja se on jälleen viime aikoina levinnyt sosiaalisessa mediassa. Syytä leviämiselle ei tarvitse ihmetellä, sillä tulet näkemään äärimmäisen suloisen tilanteen.

Videolla vauva nukkuu sikeästi, kun koira sattuu huomaamaan, ettei lapsella ole vilttiä. Tämän jälkeen eläin päättää mennä ystävänsä luokse ja peitellä hänet, jotta kylmyys ei yllätä vauvaa päiväunien aikana.

Eläimet antavat tukea toisilleen monin eri tavoin, aivan kuten ihmisetkin. Kenelläkään ei voi koskaan olla liikaa hyviä ystäviä, jotka tarjoavat seuraa, lohtua, tukea ja iloa. Sinullakin on varmasti yksi sellainen ystävä, jonka viereen voit painautua, mikäli elämä tuntuu kovin kurjalta.

Hevoset ovat erittäin älykkäitä eläimiä, joiden tunneäly näyttäisi olevan edistyksellisellä tasolla. Tällä videolla saatat aluksi ihmetellä, miksi hevonen syö seinän vieressä heinää. Syy on kuitenkin erittäin looginen ja suloinen!

Aidan toisella puolella on toinen hevonen, joka ruokkii ystäväänsä. Samalla eläimet pystyvät vaihtamaan kuulumisiaan ja olemaan mahdollisimman lähellä toisiaan.

Jaa tämä artikkeli Facebookissa, mikäli sinäkin arvostat hyviä ystäviä. <3

https://www.youtube.com/watch?v=p4jhtJC25EQ