Kyllä vain. Tällaista oravataidetta ei ihan joka päivä näe. Mies asettaa kurpitsan pöydälle eikä mene kauaa, kun orava hyppää sen kimppuun ja alkaa työstämään siihen kasvoja. Tässä on tietysti joku herkkujippo ollut käytössä. Tai ehkä olemme aliarvioineet oravia…

Heinikossa suhisi ja kahisi, kun kaksi kaverusta oli kävelyllä. Onneksi he kaivoivat kameran esiin ja kuvasivat pienen stalkkerin videolle. Heinän seasta paljastui nimittäin haisunäädän poikanen, joka vallan rohkeasti seurasi heitä. Onneksi lähellä oli sen perhe, jonka poikanen sitten pienen avustuksen jälkeen löysi.

 

10 viikon ikäinen mäyräkoiranpentu Maddie opettelee soittamaan kelloa. Ainakin siltä se näyttää, kun katsoo tilannetta ihmisen näkökulmasta. Nimittäin Maddien näkökulmasta käsin se itse kouluttaa ihmistä antamaan herkkuja aina, kun kello soi. Ihan kummin vaan, tuo tassujen haparointu ja heiluminen näyttää todella hurmaavalta.

Neljä pientä koiranpentua lähtee juoksemaan kissan perässä. Ne ajavat sen nurkkaan ja saartavat sen. Mutta sitten tapahtuu jotain hassua. Kissa näyttää ”sen katseen” ja jokainen pieni pallero juoksee järkyttyneenä karkuun, yksi jopa vikisee kauhusta.

Kyllähän se hellyys ja rakkaus on meidän jokaisen mielessä on automatkallakin. Kun haluaisi niin hirveästi ottaa sitä toista kädestä kiinni autossakin.

Tämä koira ei suostunut matkustaa automatkaa kiltisti, ellei omistaja pitänyt sen tassusta kiinni. Tämän kaverin pitäisi varmaan hommata automaattivaihteet.