39-vuotias Uzeyer Novruzov osallistui America’s Got Talent -ohjelmaan. Edesmennyttä Charlie Chaplinia ihaileva Novruzov halusi lumota katsojat taidoillaan – ja siinä hän onnistuikin. Miehellä oli lavalla mukanaan vain tikapuut, joiden avulla hän esitti uskomattoman shown.

Mikäli olet järjestämässä lähiaikoina juhlia, melonismoothie on oiva valinta tarjoiltavaksi. Helppo ja raikas smoothie on virkistävä ja se sisältää paljon nestettä, jota ihminen tarvitsee kesäisin tavallista enemmän. Juoman valmistamiseen kuluu vain muutamia minuutteja, eikä tiskiä ei synny lainkaan.

Tässä kesän hittismoothien valmistusohje:

1. Tarvitset poran, vesimelonin ja henkarin.

2. Leikkaa veitsellä vesimeloniin pieni reikä.

3. Tämän jälkeen irrota henkarin metalliosa ja taivuta se niin, että se mahtuu sisään meloniin tekemästäsi reiästä.

4. Kiinnitä taivutettu henkari poraasi.

5. Sekoita melonin sisustaa noin 30 sekunnin ajan, ja yritä saada sisältö mahdollisimman hyvin sekoitettua parhaan lopputuloksen saamiseksi.

6. Leikkaa tämän jälkeen kertakäyttömukista suuaukko, josta melonismoothie pääsee valumaan.

7. Muista myös muotoilla melonissa oleva reikä mahdollisimman tarkasti, jotta mehua ei pääse valumaan suuaukon ulkopuolelta.

8. Melonille voi tehdä hauskat kasvot.

9. Ja eikun juomaan!

10. Voit halutessasi tehdä melonille jalustan leikkaamalla siitä siivun pois.

11. Sillä tavalla se pysyy pöydällä tukevasti.

12. Nam!

 Kuvat: Youtube

Luonto todistaa jälleen kerran, ettei kaveruus katso ulkomuotoa. Videolla pieni sorsanpoikanen joutuu kalojen saartamaksi ja aluksi tulee olo, kuin kalat vaanisivat sorsaa.

Kalojen käytöksellä on kuitenkin syynsä, sillä pieni lintu syöttää kaloja vuorotellen yksi kerrallaan. Välillä kalat eivät malta odottaa vuoroaan, mutta sorsa hallitsee tilanteen hienosti ja rauhallisesti.

“Tässä sinulle”

“Muistakaa, yksi kerrallaan”

Kaikilla meillä on joskus huonoja päiviä. Tuntuu että mikään ei suju ja kaikki menee pieleen. Ärsyttävien asioiden ei tarvitse välttämättä olla mitään suuria, jo pelkästään kahvin läikyttäminen työpöydälle voi saada sinut hermostumaan.

Nämä kuvat saattavat helpottaa hieman oloasi, sillä ne näyttävät, ettet ole ainoa jolla läikkyy kahvit pöydälle. Yritä ajatella positiivisesti – et ole vielä tullut katosta läpi tai saanut koiran pissoja kasvoillesi.

Lähde: imgur.com, 9gag.com

Aliravittu ja yksinäinen Rosie-kissa adoptoitiin perheeseen vain muutaman viikon ikäisenä. Onneksi perheessä oli Lilo-niminen husky, joka suostui ottamaan kissan kaverikseen. Suloisista kaveruksista tuli hetkessä erottamaton parivaljakko, eikä niitä juurikaan näe erossa toisistaan.