Neliömetrien määrä antaa viitteitä siitä, kuinka suuri asunto on — todellisuudessa sen perusteella ei kuitenkaan pysty tekemään sen suurempia johtopäätöksiä. Christian Schallert asuu pienessä ”kopissa”, jossa on tilaa yhtä paljon kuin omakotitalossa.

Asunto on suunniteltu todella fiksusti ja uskon itse, että tulevaisuuden asuminen tuleekin muistuttamaan tällaista järjestelyä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, mitä kaikkea miehen uskomattomasta asunnosta löytyy:

Lapset koettelevat usein rajojaan — kuinka muuten voisi tietää, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä? Joissakin tilanteissa lapset eivät kuitenkaan luovuta helpolla, sillä he haluavat nähdä, mitä tapahtuu, kun vanhempia ei noudateta kielloista huolimatta.

Tämä taapero oli erityisen sitkeä tapaus ja hänen mielestään oli selvästi hauskaa huomata, kuinka äiti reagoi pelleilyyn. Vauva lopetti heti, kun äiti sanoi ”lopeta”, mutta jatkoi tämän jälkeen lasia kohti kurottamista.

Uskoisin, että äidillä oli naurussa pidättelemistä, vaikka hän ”komensi” lastaan.

Lapset ovat ennakkoluulottomia ja he uskaltavat ilmaista itseään huomattavasti paremmin kuin moni aikuinen. Tämä johtuu luultavasti pitkälti siitä, että lapset eivät ole kokeneet vastoinkäymisiä ja he eivät tämän vuoksi osaa pelätä epäonnistumisia tai itsensä nolaamista — meillä aikuisilla on paljon opittavaa tällä osa-alueella.

Tämä tanskalaispoika on kuitenkin poikkeuksellisen lahjakas tapaus, sillä hän tanssii huomattavasti paremmin kuin minä. Pojan nimi on William Stokkenbroe ja tällä videolla nän tanssii Paso doblea, joka on poikkeuksellisen vauhdikas tanssilaji.

Tätä videota on katsottu yli 33 miljoonaa kertaa, enkä lainkaan ihmettele miksi. Esitys on yksinkertaisesti upea!

Kauniisti laulavat lapset muistuttavat mielestäni suuresti enkeleitä — tämä on toki vain vertauskuvallinen sanonta. Irlannissa, Killard House -koulussa opiskelevalla tytöllä on todella kaunis lauluääni.

10-vuotiaan tytön nimi on Kaylee Rodgers. Hän on ollut syntymästään saakka autistinen, lisäksi lääkärit totesivat, että tytöllä on myös ADHD. Tyttö näkee maailman todella erilaisena kuin me muut, mutta hän ei anna sen häiritä lainkaan.

Kayleen erityisosaamiseen kuuluu ehdottomasti laulaminen. Voit katsoa alla olevasta videosta, kun hän laulaa Leonard Cohenin ”Hallelujah” -kappaleen.

Tanssiminen on laji, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Kaikki ihmiset osaavat tanssia, kunhan he uskaltavat heittäytyä rytmin syövereihin.

Ulkonäkö saattaa pettää, sillä harva uskoisi, että nämä poliisit osaavat tanssia — ainakaan HipHoppia.

Poliisit tunnetaan nimellä ”HipHopCops” ja he esiintyvät vapaa-ajallaan useissa eri paikoissa. On hienoa nähdä, kuinka poliisit ovat mukana tavanomaisesti nuorison suosimassa tanssilajissa.

Katso iloinen ja taidokas esitys alapuolelta ja jaa se ystävillesi!