Saksanpaimenkoira Tinni asustaa Norjassa. Tinni oli omistajansa Torgeir Bergen kanssa metsässä, kun puskista alkoi yhtäkkiä kuulua rapinaa. Sieltä pomppasi esiin pieni ketunpoikanen, joka sai myöhemmin nimekseen Sniffer. Koira ja kettu alkoivat heti leikkiä keskenään. Omistaja epäili, että ketun emo oli kuollut, ja siksi se etsi koirasta leikkikaveria ja ystävää. Tästä metsäretkestä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleenkin. Tinni nimittäin käy metsässä joka ikinen päivä leikkimässä kettukaverinsa kanssa. Siitä alkoi elinikäinen ystävyys.

Kavereiden puuhasteluja voi seurata myös Facebookissa.

Bruiser-karhu kiipeää portaita altaan reunalle ja hyppää veteen. Se pulikoi hetken, kömpii altaasta pois ja kiirehtii äkkiä hyppäämään uudestaan. Bruiser rakastaa uimista, eikä se todellakaan jää altaan reunalle heiluttelemaan tassujaan vaan hyppää mahaplätsillä suoraan viileään veteen.

Karhu asustaa Floridassa, lahjoitusten voimalla pyörivässä Single Visionissa, jonka tarkoitus on suojella uhanalaisia eläimiä ja kertoa turisteille luonnonsuojelun tärkeydestä.

Tämä pariskunta teki jotain, johon kovin monella ei olisi pokkaa. 32-vuotiaat Matt ja Jessica Johnson irtisanoutuivat vakituisista töistään, myivät kaiken omaisuutensa taloja ja autoja myöten, ostivat veneen ja lähtivät toteuttamaan unelmaansa maailmalle. Pariskunta on reissannut elokuusta 2011 lähtien.

Kaikki alkoi siitä, kun vuonna 2007 pari oli veneilemässä Michiganjärvellä.

Matt ja Jessica rakastuivat merellä olemiseen ja päättivät jo silloin, että aikovat lähteä veneilemään maailmalle joku päivä.

Kesällä 2011 molemmat lopettivat työnsä ja myivät kaiken omaisuutensa. He päättivät lähteä maailmalle 4-5 vuodeksi.

Siitä asti pari on elänyt unelmaansa.

Vuonna 2012 pari adoptoi reissukaverikseen Georgie-kissan.

Se rakastaa veneilyä.

Georgie tykkää tähystellä päivittäin vaihtuvia maisemia.

Pariskunta kertoo, että maailmalle lähteminen oli paras päätös, minkä he ovat ikinä tehneet. Se on parantanut heidän parisuhdettaan huomattavasti.

”Jos veneellä tulee kinaa, kumpikaan ei voi kävellä pois tilanteesta. Olet toisen kanssa tiiviisti yhdessä koko ajan, joten riidatkin tulee selvitettyä ennen kuin ne edes kunnolla ehtii alkaa.”

Georgie tykkää tuijottaa vedessä hyppiviä kaloja.

Johnsonit ovat käyneet tähän asti 16 maassa, esimerkiksi Bahamalla, Jamaikalla, Kuubassa ja Perussa.

Georgie käy välillä meressä viilentymässä.

Se hyppää veteen, ui hetken ja kiipeää sitten takaisin veneelle.

Parin elämä oli kuin tyypillinen amerikkalainen unelma. Opiskellaan, mennään naimisiin, ostetaan talo, menestytään työelämässä ja hankitaan lapsia. Viimeinen kohta on jäänyt toistaiseksi toteuttamatta, kun pari halusi vaippojen vaihtamisen sijaan nähdä maailmaa.

”Vietimme liian monta viikonloppua vain televisiota tuijotellen. Tiesimme, että haluamme jotain uutta elämäämme.”

Nyt television sijaan pariskunta tuijottaa näitä maisemia.

Pariskunta ei ole kertaakaan joutunut katumaan päätöstään.

Näin on hyvä. Myös Georgien mielestä.

Lähde: Facebook

Via: Boredpanda

Pieni vauvavombatti Douglas on orpo. Se asustaa nykyään Australiassa Tallangattassa ja saa siellä hyvää hoivaa. Tällä videolla Douglas tutustuu valokuvaaja Andreas Jakwerthiin, joka myös auttoi hoitamaan pientä vompattia. Douglas on tuttavallinen – se uskaltaa reippaasti tulla miehen lähelle ja ottaa rennosti.

Jokainen koiranomistaja tietää tarkalleen sen ihanan jännittävän tunteen, kun kauan odotettu koiranpentu saapuu kotiin. Se on niin pieni, pehmeä, tuoksuu pennulta ja käyttäytyy ihan höpsösti. Paitsi välillä. Välillä se syö tohvelit ja herää öisin riehumaan. Mutta toisaalta, sekin on lopulta aika hupaisaa, sillä ei mikään tavara ole rakasta ystävää tärkeämpää.