Onneksi nämä kaverukset yllätettiin salakuvaamisella, sillä heillä näyttää olevan tärkeä hetki yhdessä.

Mies istuu koiransa kanssa sohvalla. Sitten alkaa kohtuullisen hellyyttävä yhteinen täydellisessä rytmissä etenevä jammailu. Näyttää siltä, että ei ole ensimmäinen kerta, kun jotain tällaista tapahtuu. Aika coolia.

Jokainen koiranomistaja tietää sen tunteen, kun astuu kotiovesta sisään ja aistii jonkin olevan hullusti. Vaisto kertoo, ettei kaikki ole samalla tavalla kuin aamulla lähtiessä. Koirakin yrittää esittää normaalia – siinä kuitenkaan onnistumatta. Siitä paistaa syyllisyys ja häpeä jo kauas. Mitähän kivaa se karvakuono on tällä kertaa keksinyt…

 

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Omistaja yritti houkutella kissaansa leikkimään. Hän heilutteli lelua kissan nenän edessä, toivoen saavansa hauskaa kuvamateriaalia kameralleen. Sitten vasemmalta hyökkäsi pieni koira suoraan kissan päälle. Se taklasi kissan kyljelleen, jotta voi viedä lelun omistajan kädestä.

Kissat pystyvät ahtautumaan pieniin tiloihin uskomattoman taitavasti. Moni sanookin kissojen olevan nestemäisiä, tai että niillä ei ole luita ollenkaan. Tämä video on taas yksi hyvä todiste siitä, kuinka kissa pystyy ahtautumaan sitä puolta pienempään tilaan uskomattoman helposti.

Kop, kop, kuka siellä? No muutama ankanpoikanen vaan, jotka kovasti näyttäisivät olevan jotain vailla.

Mies kuuli ovelta hiljaista koputusta ja meni katsomaan, kuka ovella oikein on. Oven takana seisoskeli emoankka ja sen kahdeksantoista pientä tipusta, jotka nokkivat terassin lasiovea. Mies avasi oven ja meni pihalle niiden kanssa. Uteliaat poikaset olivat kovasti miehessä kiinni ja piipittivät hänen jaloissaan kovaan ääneen.

Tämä ei selvästikään ollut ensimmäinen kerta, kun mies sai seuraa näistä suloisista linnuista.

Evästevalinnat