Tämä sosiaalinen koe testaa ihmisten luottamusta. Mies esittää olevansa sokea. Hänellä on kädessään arpa, josta hän on voittanut 500 dollaria. Hän kysyy ohikulkijoilta, mitä arpa näyttää. Yksi lähtee kävelemään se kädessään, ja toinen meinaa tunkea sen taskuunsa. Seuraavaksi mies kysyy kodittomilta. Jokainen heistä iloitsee miehen puolesta, että tämä on voittanut arvalla rahaa.

Jokaisen kehossa jomottaa joskus milloin mistäkin, mutta aina kipu ei ole sellaista, että tarvitsisi mennä lääkäriin asti. Siksi tämä korvaan kohdistuva vyöhyketerapia on helppo toteuttaa ihan kotosalla tai työpaikalla. Ei muuta kuin pyykkipojat korviin ja rentoutumaan.

Jokainen näistä korvan kuudesta kohdasta on yhteydessä kehon muihin osiin. Painamalla tietystä paikasta korvaa voi helpottaa kipua muualla.

1. Selkä ja hartiat

Korvan yläosa on yhteydessä selkään ja hartioihin. Laita molempiin korviin pyykkipoika minuutiksi kerrallaan ja toista sama 5-10 kertaa päivässä. Tämä helpottaa kipua ja särkyä.

2. Sisäelimet

Jos koet epämukavia tuntemuksia vatsassasi esimerkiksi stressin aikana, laita pyykkipojat korvan yläosaan tai painele sormilla.

3. Nivelet

Hieman alempaa voi löytää yhteyden niveliin. Tästä kohdasta saa apua ja helpotusta nivelien jäykkyyteen ja jomotukseen.

4. Nenän sivuontelot ja kurkku

Korvanlehden keskiosa on erityisen tärkeä juuri nyt, kun flunssakausi on alkamaisillaan. Painelemalla tätä kohtaa useita kertoja päivässä voi helpottaa nielun aristusta ja nenäonteloiden painetta.

5. Ruoansulatus

Tämän kohdan puristelu auttaa erityisesti henkilöitä, joilla on ongelmia ruoansulatuksen kanssa.

6. Pää ja sydän

Korvanlehden alaosa on yhteydessä kahteen tärkeimpään kohtaan kehossa eli päähän ja sydämeen. Tämän kohdan puristaminen auttaa erityisesti päänsärkyyn, ja se lievittää stressiä.

Lähde: Little Things / Healing Place

Tarvitsetko lukulamppua illaksi?

Tämä lamppu pitää sellaisen henkilön tyytyväisenä, joka rakastaa kosketella peppuja, ainakin niin kauan, kunnes oikeita peppuja tulee tilalle.

Slap It on lontoolaisen miehen yritys, jonka suunnittelemat lamput ovat alkaneet keräämään suosiota internetin välityksellä. Joseph Begley on tehnyt lamput silikonista ja niitä saa kymmenenä eri värinä. Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta, voit käydä yrityksen kotisivulla, jossa on myös verkkokauppa.

Kuvat: Instagram

Lisätietoa: Slapit.me

Tässä on näppärä ja helppo kikka, jolla saa kauniit kiharat ilman hiustenkuivaajaa tai lämpörullia.

Harjaa illalla hiukset, suihkuta niihin suolavettä tai muuta vastaavaa kiharoita elävöittävää ainetta, laita hiuspanta päähän ja ala kääriä hiustupsuja pannan ympäri. Kun koko tukka on kiedottu rullalle, voitkin mennä nukkumaan. Aamulla, kun pannan ottaa varovasti pois, hiukset ovat jääneet upeille kiharoille. Kuivashamppoon avulla saat tarvittaessa vielä tuuheutta juureen.

Eikö olekin hämmentävää nähdä keitetty kananmuna, jossa keltuainen on ulkopuolella ja valkuainen sisällä? On. Tästä voit katsoa ohjeet, miten se taikatemppu oikein tehdään. Lopusta löytyy vielä video, jos jokin kohta jäi epäselväksi.

Teippaa raaka kananmuna joka puolelta.

Ota sukkahousut, laita muna sinne…

… ja solmi päät munan ympäriltä.

Ja sitten pyöritä vimmatusti.

Jos katsot raakaa kananmunaa taskunlampun avulla, huomaat, että valo hohtaa läpi.

Mutta sukkahousun sisällä pyöritetyn munan läpi ei hohda.

Keitä kananmuna pyörityksen jälkeen ihan normaalisti.

Jäähdytä se kylmässä vedessä.

Ja kuori.

Kuvakaappaukset Youtube-videolta

Ja tässä vielä video: