Täällä meillä Suomessa naapureille esitellään onneksi ylpeinä esimerkiksi uusia laajakuvatelevisioita tai ruohonleikkureita. Videolla taasen mies esittelee kaverilleen valtavaa konekivääriä. Homma ei kuitenkaan mene niin kuin ylpeä aseenomistaja on ehkä haaveillut ja koko laitehässäkkä kaatuu maahan – mies mukanaan. Onneksi mitään pahempaa ei sentään tapahdu.

Nainen oli tankkaamassa autoansa huoltoasemalla, eikä se mennyt aivan nappiin.

Hän tuli huoltoasemalta autoonsa ja oli ajamassa pois. Mies huomautti naiselle, että tankkauspistooli on vielä autossa kiinni – ainiin eihän hän ollut ehtinyt vielä tankatakkaan! Nainen tankkasi ja kaikki oli hyvin. Vai oliko sittenkään. Nainen oli nimittäin unohtanut autonsa avaimet sisälle, ja ovet olivat menneet lukkoon. Onneksi takakontti oli auki, minkä kautta paikalle sattunut mies kömpi sisään ja avasi oven.

Joseph Martel palasi Afganista kotiin monta kuukautta aiemmin, kuin mitä hänen piti. Hänellä oli suunnitelma, jolla aikoi yllättää poikansa.

Joseph tapasi vaimonsa pitkän erossa olon jälkeen, ja he suunnistivat yhdessä Belgiaan katsomaan heidän poikansa jalkapallo-ottelua. Joseph pukeutui yhdeksi pelaajaksi, ja oikean hetken tullen otti kypäränsä pois ja antoi pojallensa ikimuistoisen hetken.

Lentokoneille käy harvemmin mitään vakavaa, mutta huonon tuurin sattuessa kohdalle seuraukset saattavat olla erittäin kohtalokkaat.

Tällä videolla näet kun lentäjä hoitaa vaarallisen tilanteen erittäin ammattimaisesti ja rauhallisesti. Pienkoneen moottori sammuu tuntemattomasta syystä kesken lennon ja kone alkaa putoamaan. Kaksikko yrittää aluksi käynnistää konetta muutamaan otteeseen, mutta lopulta ainoaksi vaihtoehdoksi jää autotielle laskeutuminen.

Heikkohermoisempi kaveri olisi varmasti alkanut panikoimaan ja kone olisi ollut tuota pikaa pirstaleina.

Evästevalinnat